Miloslav Frolíšek

Lev s ascendentem škorpiona, momentálně šťastně rozveden.
1980 – absolutorium na SHŠ v Mariánských Lázních
1980 – 1993 – praxe v Paříži, Ženevě
(hotel Le Richemond) a v domech předních evropských a světových
businesmanů, umělců, šlechtických a královských rodin
Své dlouholeté zkušenosti z Mekky všech kuchařů (Francie) aplikuje Miloslav Frolíšek při tvorbě jídel, které Vám nabízíme. Ve složení pokrmů můžete nalézt mnoho špičkových surovin – od španělského vína, panenského olivového oleje nebo jemného koření, přes vinné octy a francouzské i italské sýry až po dokonale zralá rajčata či skvělé výpeky.
A jaká je specialita šéfkuchaře v jeho soukromí?
„Dávám přednost tvorbě jednoduchých zdravých pokrmů z prvotních surovin, kde mohou maximálně vyniknout jejich chuťové nuance. Například vietnamská ryba na jemném česnekovém krému, spolu s křupavou cukinou uvařenou v páře a ochucenou hrubou mořskou solí a rozmarýnem, dohromady s bramborovými plátky s olivovým olejem a provensálským kořením (a čerstvou petrželkou), je nejen lahodná, ale i velmi lehce stravitelná.“
Vyhlášen je Miloslav Frolíšek zejména pro své kompozice 5 až 8 chodových menu, které jsou opravdovými chuťovými symfoniemi a dokonalým souzvukem pokrmů a vín.