Starší komentáře ke článku: Průvodce SVG - Scalable Vector Graphics v polovině roku 2006

Zpět na článek | Úvodní stránka Interval.cz

Avatar

Autor komentáře: Petr

Datum vložení: 13.7.2006 12:40:47

Za pár týdnů budu kódovat aplikaci která má generovat grafy. SVG technologie se mí líbí, technicky nemám problém vygenerovat SVG výstup. Mám problém s Internet Explorerem. Vzhledem k tomu, že na aplikaci budou přistupovat tisíce uživatelů a IE nativně nepodporuje SVG, potřeboval bych, aby se Adobí plugin pro SVG nainstaloval sám. Jak to mám udělat? Postupy popsaný třeba na http://www.carto.net/papers/svg/samples/svg_html.shtml anebo na http://www.w3schools.com/svg/svg_inhtml.asp nefungují. Mám tím na mysli automatické nainstalování pluginu do IE.

Avatar

Autor komentáře: Ján Varhol

Datum vložení: 13.7.2006 13:49:07

Predpokladám, že už len z hľadiska bezpečnosti to nepôjde. Ja osobne by som nebol 2x nadšený, keby hociktorá stránka mohla inštalovať pluginy aké si zachce... Vo všetkej úcte, máte podobné sklony zaobchádzať so svojimi zákazníkmi, ako pracovníci StarForce...

Avatar

Autor komentáře: Petr

Datum vložení: 13.7.2006 14:06:54

Ještě se upřesním: Uživatel by v IE potvrdil že chce daný plugin nainstalovat - stejně jako je to třeba při instalaci flash pluginu. Proč to u flashe jde a u SVG ne?

Avatar

Autor komentáře: peter

Datum vložení: 13.7.2006 15:54:54

Existuje aj SVG pre IE. Sice len nejaka basic implementacia, ale mozno to bude stacit. Viac info na. http://starkravingfinkle.org/blog/2006/03/svg-in-ie/ [+ http://sourceforge.net/projects/excanvas/] Odskusane to nemam ;)

Avatar

Autor komentáře: MH

Datum vložení: 14.7.2006 20:58:49

Zkuste prosím toto: http://www.adobe.com/svg/workflow/autoinstall.html http://www.adobe.com/svg/basics/intro.html Bohužel to není úplně aktuální :-( Případně se zkuste ještě ozvat...že bychom se tomu podívali na zoubek.

Zpět na článek | Úvodní stránka Interval.cz