Interval.cz je již zabezpečen SSL certifikátem!

19. března 2015

Neustále doporučujeme zabezpečení webových stránek SSL certifikátem. Zatím jsme ale sami https protokol nevyužívali. Chtěli jsme jít ovšem příkladem. A tak právě dnes došlo k nasazení prestižního EV certifikátu od společnosti GeoTrust, díky kterému jsme po ověření společnosti získali i zelený adresní řádek.

Magazín interval.cz vlastní společnost Zoner software a.s. EV certifikát obsahuje i obchodní název vlastníka. To považujeme za jednu z největších výhod vyšších certifikátů se zeleným adresním řádkem – ihned vidíte, že jste na správné a nepodvržené webové stránce.

Jaké jsou výhody SSL certifikátu?

Protokol https zajistí, že jste spojeni se správným serverem a není možné vás odposlouchávat. Snížíte tak možnost ukradení hesel při přihlašování a nestanete se obětí phishingu. Na intervalu nejsou žádné zákaznické účty. Pouze umožňujeme zadat e-mail pro odběr novinek. I tak jsme se přidali k rozhodnutí společnosti Zoner software a.s. zabezpečit všechny své webové stránky EV certifikátem se zeleným adresním řádkem.

„Chceme být vzor v zabezpečení internetu, proto většinu webových stránek již máme pod EV SSL certifikátem. Brzy budeme mít všechny projekty Zoneru zabezpečeny https protokolem.“ Jindřich Zechmeister, Symantec Web Security Sales Expert Plus, SSLmarket.cz

zelené adresní řádky

Testujeme vliv na Google SERP

Google v loňském roce oznámil zvýhodnění ve vyhledávání zabezpečených stránek. Rozhodli jsme se využít příležitost a vliv reálně otestovat. Analyzovali jsme aktuální pozice v Google a zhruba za dva měsíce zkusíme porovnat  posun v pozicích u vyhledávání na hlavní klíčová slova. O výsledku vás samozřejmě budeme informovat. Přihlaste se k odběru novinek a budete jako první vědět vyhodnocení testu!

Jak si zřídit zelený adresní řádek pro váš projekt?

Pokud byste chtěli mít také zabezpečený webový projekt se zeleným adresním řádkem, není to nic složitého. Stačí si pořídit některý z EV SSL certifikátů, projít krátkým ověřením vaší společnosti pomocí jednoduchého telefonického hovoru s certifikační autoritou a poté nasadit certifikát na server. Pokud si nevíte s nasazením rady, můžete využít kvalitně zpracované návody na instalaci SSL certifikátu. Případně si můžete zřídit hosting u Czechia.com, kde administrátoři nainstalují SSL certifikát zdarma za vás.

Štítky: SSL

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *