Videa z WordPress WordCamp Praha 2015 jsou online!

7. dubna 2015

V průběhu února jsme vás zvali na návštěvu pražského WordCampu. Tato zajímavá událost se uskutečnila na konci února a byla rozdělena na dvě poloviny. První část byla zaměřena na uživatele WordPressu. Byla věnována všem uživatelům, správcům a blogerům. Druhá série přednášek s názvem „Developeři“ byla zaměřena na vývojáře, šla více do hloubky a byla spíše určena pro programátory, kodéry a pokročilé uživatele WordPressu.

Konference se zúčastnili skvělí přednášející. V části „uživatelé“ jsme se dozvěděli zajímavosti o bezpečnosti WordPressu od Vladimíra Smitky, objevili jsme zajímavé strategie pro náš web nejen na WordPressu od Pavla Ungra, nebo jsme mohli vidět zajímavou přednášku „Blog na steroidech“ od Filipa Dřímalky. Celkem osm přednášek můžete nyní shlédnout přímo online na youtube nasWP.cz – uzivatele.

V druhé části „developeři“ již převládly přednášky v angličtině. Například se jednalo o přednášky na téma: Discovering the capabilities of the Theme Customizer API, WP-CLI and plugin developing with future and past compatibility, Theme Development with the REST API. Tato část obsahovala také celkem 8 zajímavých přednášek. Můžete je všechny bezplatně shlédnout také na youtube nasWP.cz – developeri.

Na konferenci proběhlo také několik zajímavých workshopů, ty ale bohužel nebyly nahrávány. Věříme, že vám budou videa k užitku. Děkujeme organizátorům akce za zveřejnění a přejeme mnoho úspěchů do dalších ročníků.

 

Štítky: WordPress

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *