ZONER představuje nový firemní web

26. května 2010

(Brno, 26. 05. 2010) – Společnost ZONER software představuje nový korporátní web na adrese www.zoner.eu. Tento nový web je logickým vyústěním potřeby sjednotit všechny divize společnosti do jedné internetové adresy.

Společnost ZONER software dříve používala jako hlavní www adresu stránky www.zoner.cz. Tento web se dnes využívá výhradně pro softwarovou divizi a jejich klíčový produkt Zoner Photo Studio. Na zahraniční trhy je pak cílena adresa www.zoner.com. Pod značkou Zoner se ale skrývají i další významné projekty jako webhostingové služby na doméně www.czechia.com, řešení internetových obchodů na www.zoner-inshop.cz nebo vydavatelství literatury Zoner Press na www.zonerpress.cz.

Pro svůj nový web si ZONER zvolil evropskou doménu .eu. „Potřebovali jsme sjednotit naše projekty pod jednu URL. Doména .eu pro nás byla naprosto logická volba,“ dodává Milan Behro, CEO společnosti ZONER software.

Ke spolupráci na nových stránkách byla přizvána agentura WDA, se kterou ZONER již v minulosti úspěšně spolupracoval. Nový koncept webu usnadní zákazníkům z různých divizí najít na webu ucelené a přehledné informace o společnosti ZONER. Potřebné informace zde najdou také potenciální investoři.

Nové webové stránky najdete na adrese www.zoner.eu.

O společnosti ZONER software, a.s.

Společnost ZONER software, a.s. (www.zoner.eu), je největší český producent softwaru v oblasti digitální fotografie, grafiky, multimédií a významný poskytovatel internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí.

Společnost provozuje své služby pod značkami Czechia (www.czechia.com), Zoner inShop (www.inshop.cz), regZone (www.regzone.cz), Zoner Photo Studio (www.zoner.cz), Certifikační autorita Czechia (www.caczechia.cz), Interval.cz (http://interval.cz), Zoner AntiVirus (www.zonerantivirus.cz) a Zoner Press (www.zonerpress.cz). ZONER software patří mezi největší poskytovatele webhostingu v České republice, je akreditovaným registrátorem domén CZ a EU a v oblasti elektronické komerce je lídrem domácího trhu.

Kontaktní informace:

Martina Kubíková, marketingová manažerka internetové divize
e-mail: martina.kubikova@zoner.cz
tel.: +420 543 257 244

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *