Jak na uživatelská pole ve WordPressu?

3. května 2010

Spousta uživatelů publikačního systému WordPress vůbec netuší, k čemu slouží tzv. uživatelská pole (custom fields). V podstatě je to pro ně další z nepotřebných formulářových polí v administraci WordPressu. Nicméně uživatelská pole nabízejí ohromné možnosti a posunují využitelnost tohoto systému o několik řádků nahoru. Pokud jsem vás navnadil, přečtete si anglický článek Extend WordPress With Custom Fields. Další informace k uživatelským polím (a způsobu jejich zobrazování) můžete najít v češtině ve článku Příklad zobrazování uživatelských polí (custom fields).

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

3 komentářů

  1. Jirka

    Kvě 4, 2010 v 7:53

    Článek absolutně k ničemu. Pan Malbek nám nic neřekl. Kdo Custom Fields potřebuje, již si vše nutné našel sám.

    Odpovědět
  2. Zdenek

    Kvě 4, 2010 v 8:06

    A kdo Custom Fields potrebuje a nevi o nich? A co lidi, co ani nevi, ze nejake Custom Fields existuji? Chapejte, kdyby vsichni pristupovali ke vsemu stylem „je uplne zbytecne o tom psat, kdo neco potrebuje, si to nekde sam najde“, tak nikdo o tom nic nepise (protoze to je prece „zbytecne“) a pak je otazkou, kde si to ten zajemce najde.

    Odpovědět
  3. Miroslav Kučera

    Lis 21, 2010 v 10:14

    webelite: vas prispevek jsem smazal. Pokud neumite diskutovat bez urazek a urazeni ostatnich, nemaji vase prispevky na interval.cz co delat.

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *