photeon.com

23. srpna 2004

Zhodnoťte a napište svůj názor na tyto stránky.

titulní stránka

Účel, zadání: návhr a vývoj optoektronických komponentov a systémov

Cílová skupina: firmy pôsobiace v oblasti

Omezující podmínky: –

Použité technologie: HTML, CSS, JavaScript, PHP

Předmět kritiky: www-projekt

Autor: Gergely Kecskés


Komentář Plaváčkův

Technologický mišmaš obdařený vtipně jezdícím uvítacím textíkem a obrázkem o sympaticky titěrné velikosti stopadesáti digitálních kilobajtíků mě opět utvrdil v názoru, že mimozemští jedinci se ukrývají i v řadách webdesignerů a to nejen v českých zemích, ale i v ostatních státech evropské unie. Nejspíš se jedná o epidemii, zákeřnou chorobu, která nutí autory zkoušet trpělivost a vstřícnost návštěvníků obdařených bleskurychlým modemovým připojením k celosvětové síti. O citlivých duších zdejších kritiků nemluvě.

Já osobně jsem ke konstruktivní kritice příliš odvahy neposbíral, neboť už jenom samotný vzhled úvodní stránky mi připadal jako první nedokonalé dílko žáčka základní školy, který poprvé objevil tajemná zákoutí rozličných nabídek efektů mě neznámého grafického editoru. Při vypnutých stylech se nikam nedoklikáte a co víc, na obrazovce se libovolně objevují a zase mizí části navigace. Že by se jednalo o prvotinu světoznámého mága Copperfielda? Nebojte se vyzkoušet, jedná se o zážitek neopakovatelný.

Stručně a jasně řečeno, nabízím vám nyní názornou ukázku, jak lze zabít prezentaci možná užitečného a sympatického výrobku. Přičemž se ukazuje, že podobných webdesignerských vrahů se potuluje nejen v českém internetu, ale i v zahraničí nadbytek. Ale neklesejte na mysli, srpen ještě nekončí a kdo ví, čím vás ještě v posledním prázdninovém týdnu oblažím.

Plaváček v. k.


O rubrice

Kritika webu slouží ke čtenářskému hodnocení vytvářených nebo již vytvořených internetových stránek. Svůj názor můžete sdělit níže v diskusi, čímž umožníte autorům webu nahlédnout své stránky také z jiného úhlu pohledu.

Chcete-li hodnotit některé z dříve zveřejněných stránek, najdete je v přehledu v rubrice Kritika webu v sekci Magazín.

Starší komentáře ke článku

Pokud máte zájem o starší komentáře k tomuto článku, naleznete je zde.

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *