radek-bruna.cz

13. srpna 2004

Zhodnoťte a napište svůj názor na tyto stránky.

titulní stránka

Účel, zadání: prezentace kaskadéra

Cílová skupina: producenti filmů

Omezující podmínky: –

Použité technologie: HTML, CSS, JavaScript

Předmět kritiky: www-projekt

Autor: Štěpán Bartyzal


Komentář Plaváčkův

Za odvážný kaskadérský kousek lze směle považovat nejen skákání bez padáku, uměleckou demolici osobních automobilů či nevázanou erotiku v přecpaném trolejbuse, ale také mé rozhodnutí dopřát vám po dlouhé době super extra mega zážitek z hodnocení tabulkového layoutu. Upřímně řečeno, nejsem si docela jist, zda jsem neučinil chybný výběr. Nejspíš v mém rozhodnutí určitou roli sehrál utajovaný obdiv k opravdovým kaskadérským profíkům, protože mlátit sebou tak, abyste si, řečeno po ostravsku, nenabili čuňu, je docela náročná fuška hodná obdivu. A malou vedlejší roličku, čili čurdu, sehrál také fakt, že příliš na vybranou jsem ze srpnové nadílky webů došlých ke kritice neměl.

Nicméně, graficky vzato je celý kaskadérský web spáchán vcelku na úrovni (pokud přivřete nějaké to oko) a navíc, jak jsem se dozvěděl ve filmografii a fotogalerii, Radek Brůna je opravdovým profesionálem ve svém oboru. Pokud jste jako já nevěděli, že další šikovný Čech dobyl Hollywood, máte alespoň šanci svou nevědomost napravit. Kéž by se takových profíků vyskytovalo povícero i v řemesle webdesignerském. Závěrem ale prohlašuji naprosto otevřeně a s vědomím všech následků, které díky mé nevymáchané klávesnici mohou vzniknout, že firmu, která spáchala tyto stránky, v žádném případě za profesionály nepovažuji. To však s tématem komentáře nesouvisí a tudíž je nyní řada na vás.

Plaváček v. k.


O rubrice

Kritika webu slouží ke čtenářskému hodnocení vytvářených nebo již vytvořených internetových stránek. Svůj názor můžete sdělit níže v diskusi, čímž umožníte autorům webu nahlédnout své stránky také z jiného úhlu pohledu.

Chcete-li hodnotit některé z dříve zveřejněných stránek, najdete je v přehledu v rubrice Kritika webu v sekci Magazín.

Starší komentáře ke článku

Pokud máte zájem o starší komentáře k tomuto článku, naleznete je zde.

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *