Získejte responzivní webové stránky snadno. V dubnu se slevou!

14. dubna 2015

Responzivita je jedna z hlavních témat aktuálních týdnů. Google nedávno oznámil zvýhodnění webových stránek optimalizovaných pro mobilní zařízení v SERPu. Navíc neustále roste počet uživatelů chytrých telefonů a tabletů. I v běžném životě můžeme pozorovat rostoucí počet lidí brouzdajících na internetu v každé volné chvíli pomocí chytrého telefonu. V dnešní době je opravdu nezbytné mít své webové stránky optimalizovány i pro přístupy z mobilů a tabletů.

Jak získat responzivní design?

Existuje spousta tipů a triků, jak webové stránky pro mobilní zařízení upravit. Na intervalu také naleznete mnoho článků na téma responzivní design. Složitost úprav záleží na aktuálním stavu webových stránek. Mnohdy je nezbytné kompletně změnit celý design webu, tak jako to bylo provedeno například i na magazínu interval.cz. Existuje také spousta šablonových řešení, které již responzivní jsou. Doporučujeme přechod důkladně promyslet a zvážit efektivitu vynaložených prostředků na změnu.

Pokud zatím své webové stránky nemáte, je potřeba již při návrhu myslet i na správné zobrazování na mobilních zařízeních. Řešením mohou být právě již naprogramované responzivní šablony.

inPage.cz vydala novou responzivní šablonu!

Šablona ONE je specifická svoji různorodostí. Novou šablonu můžete využít ať na svůj vlastní eshop, firemní stránky nebo pouze na své osobní stránky. Šablona nabízí širokou škálu barevných variací a nových funkcí, jako jsou například nové vlastní boxy pro hlavičku nebo motiv.

Je plně responzivní, optímálně se zobrazí na displejích všech rozlišení – od počítačů, přes notebooky až po tablety a chytré telefony. Neztratíte už tedy své návštěvníky na mobilních telefonech ani tabletech. I oni si nyní budou moci plnohodnotně užít procházení vašich webových stránek.

Největší výhoda inPage je, že má k dispozici jednoduchý redakční systém. Zde si jednoduše vyberete všechyn požadované prvky vaší stránky, přídáte texty s obrázky a webové stránky můžete mít hotovy během několika minut.

responzivni-web-s-inpage

Získejte responzivní webové stránky s 50 % slevou!

Už jen do konce dubna nabízí inPage.cz programy Standard a Premium se skvělou 50 % slevou. Můžete tak mít profesionální webové stránky pouze již za 60Kč měsíčně. Více se dozvíte na www.inPage.cz

 

Štítky: responzivní

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější