Viléme, díky…

25. dubna 2003

… v noci se mi trochu zatajil dech při pohledu na Interval ve stylech. Už tolikrát jsem tady zmiňoval, jak se dokončuje úprava vzhledu, jak to převádíme tam či onam. A teď je to venku. :o) Další dík Ti patří za tu pacičku a za úterní ráno. Fakt jsem si oddychl. A taky Ti pěkně děkuji – víš přeci, jak nemám „editorialy“ rád. Média by neměla psát o sobě, ale o všem jiném. Ale když říkáš, že by všichni měli vědět o našem pozadí, budiž, i když raději ukazuji popředí.

Protože se protahují konečné úpravy redakčního systému a protože my v redakci tím pádem nemáme co dělat ;o), pustili jsme se po večerech do toho, co vidíte dnes na homepage Intervalu. Říkám my, ale už v úvodu jsem naznačil, kdo to všechno zavinil. Vidíte jen první krok, i když asi ten nejtěžší. Asi budete mít výhrady ke grafice, kterou jsme se snažili co nejvíce odlehčit, ale není za ní práce grafika-profíka. (Ano, Tome a Braňo, soucítím s vámi, snad odpustíte.)

Nic neříkejte, pokud chcete zjistit validitu stránky, stačí jen využít přímý odkaz. Nicméně, klidně mluvte, pište buď sem do diskuse nebo na e-mail redakce.

Jakmile dokončíme tuhle část, vrhneme se směrem k diskusím na diskuse.interval.cz. Vilém Málek už připravuje jejich přestavbu, na což se docela těším. Spouštět by se měly s novým redakčním systémem.

V řadě diskusí se objevilo, že redakční systém nebo správa serveru jsou na našich bedrech. Rád bych vás všechny ujistil, že nikoli. Redakční systém je pro Interval připravován firmou KFM a správu serveru zajišťuje společnost ZONER software. Zasahovat do těchto věcí tedy můžeme jen omezeně, někde méně, jinde více.

Minule jsem tady mluvil o otevřenosti Intervalu. Ukazoval jsem výsledky některých výzkumů. Vše jsme přesunuli na stránku věnovanou inzerentům, kde na konci měsíce získáte vždy trochu obraz o měsíci předchozím. Chceme podobné „informační“ stránky ještě rozšířit, především pro autory Intervalu.

Tento týden běží na homepage v pravém sloupku také anketa o víkendovém vydání Intervalu. V redakci nad ním také vedeme řadu diskusí. Nemůžeme se samozřejmě dohodnout, a tak zatím zůstáváme u diskuse, ke které jsme anketou přizvali i vás, naše čtenáře. Nechceme přitom nechat naše víkendové návštěvníky na holičkách. Zvažujeme a taky tak trochu počítáme.

Nakonec ještě jednu příjemnou zprávu pro nás pro všechny. V dubnu se mírně zlepšila finanční situace Intervalu, na čemž máte také velký podíl svou podporou nákupy v našem knihkupectví. A zajímá vás, kdo je zatím největším zákazníkem? Mě to zajímalo také a nakonec jsem zjistil, že ho máme ve vlastních řadách. Díky moc, Ondro Koppe, nemusel jsi skupovat skoro celé knihkupectví. :o) Děkuji také vám všem ostatním, kdo se do obchodu vracíte a i těm, kdo zatím nakupovali jen jednou. Pokud jste se setkali s jakýmikoli problémy, opět nás neváhejte kontaktovat e-mailem.

Přeji krásné jaro a svěží mysl při tvorbě webových stránek a věcí s tím souvisejících.

Starší komentáře ke článku

Pokud máte zájem o starší komentáře k tomuto článku, naleznete je zde.

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *