Czechia rozdává k SSL certifikátům Xbox 360 a iPad 2 zdarma

26. března 2012

Pokud řešíte zabezpečení webových stránek pomocí serverového SSL certifikátu, máte nyní možnost získat ZDARMA Xbox 360 nebo iPad 2.

Největší prodejce SSL certifikátů v ČR a SR, společnost ZONER software, totiž rozdává k vybraným SSL certifikátům tyto hodnotné dárky zdarma.

Více informací o akci: http://www.czechia.com/

Thawte Wildcard certifikát + XBox 360

Wildcard SSL certifikát zabezpečí všechny domény 3. řádu v rámci hlavní domény, hodí se tedy pro zabezpečení všech subdomén (*.nazevdomeny.cz). Certifikáty Thawte jsou standardně podporovány všemi webovými prohlížeči a jsou tedy plně důvěryhodné. Pokud plánujete zabezpečit neomezené množství domén 3. řádu, je pro vás tento wildcard certifikát nejlepší volbou.

XBOX zdarma od ZONERu

Ke všem objednávkám certifikátu Thawte Wildcard zdarma Xbox 360™ 4GB!

Prestižní certifikát VeriSign EV + iPad 2

VeriSign je se svými certifikáty nejznámější, největší a nejuznávanější certifikační autorita na světě. Prestižní SSL VeriSign EV (Extended Validation) certifikát nabízí více než většina běžných certifikátů. Poskytuje nejvyšší stupeň ověření dané společnosti a je v prohlížečích identifikován výraznou zelenou barvou v adresním řádku. Zde se také zobrazuje název organizace, pro kterou byl certifikát vystaven. To dává vašim zákazníkům důvěru pro dokončení on-line transakcí.

Certifikáty VeriSign používá většina významných světových společností. Využití nachází především v bankovním sektoru, finančních a vládních institucích nebo významných internetových obchodech. Jde o subjekty, pro které je zajištění ochrany citlivých dat zákazníků prioritou.

Získáním certifikátu VeriSign Vaše společnost deklaruje vyšší úroveň kvality služeb a zabezpečení.

iPad 2  zdarma

Ke všem objednávkám certifikátu VeriSign EV zdarma Apple iPad2 WI-FI 16GB.

Sleva 10 % na ostatní SSL certifikáty pro čtenáře interval.cz

Nehodí se vám žádný z uvedených certifikátů? Vyberte si jiný typ z naší nejširší nabídky SSL certifikátů, navíc se slevou 10 % při objednání do 8. 4. 2012. Pro uplatnění slevy je nutné zadat slevový kód INT-10-SSL. Objednávejte na stránkách ssl.czechia.com.

Nevíte si rady s výběrem vhodného certifikátu pro váš projekt? Rádi vám s výběrem pomůžeme na zákaznické podpoře 603 196 637 nebo admin@zoner.cz. Díky našemu Platinum partnerství nabízíme nižší ceny, fakturaci v Kč a mnoho dalších výhod.

ZONER SSL Platinum Partner

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější