Důvěryhodný SSL certifikát u ZONERu bez čekání

5. června 2012

(Brno, 5. 6. 2012) Společnost ZONER software, největší prodejce SSL certifikátů v ČR a SR, 100% zautomatizovala objednávky SSL certifikátů. Díky tomu má zákazník vystaven důvěryhodný SSL certifikát během chvilky.

Společnost ZONER software plně zautomatizovala objednávkový systém SSL certifikátů. Spolu s nově zavedenou možností placení – online kartou – se tak zcela zásadně zrychlilo samotné zajištění SSL certifikátu pro zákazníka.

Společnost ZONER software je dlouhodobým partnerem celosvětově uznávaných certifikačních autorit, spadajících pod značku Symantec (např. VeriSign, Thawte,…). Jako jediná firma v České republice je nyní přímo napojena na systémy Symantec, což zásadně zrychluje celý proces objednávky. Pokud zákazník při objednávce vyplní všechny potřebné údaje a zaplatí online kartou, dojde k okamžité žádosti o SSL certifikát. Samotný certifikát je vystaven během chvilky, zákazník ho může bezprostředně nasadit na server a zabezpečit své webové stránky.

Společnost ZONER software je dlouhodobě největším prodejcem SSL certifikátů v České a Slovenské republice. Nabízí důvěryhodné SSL certifikáty Thawte, VeriSign, GeoTrust s Quick SSL certificate a RapidSSL, které spadají do rodiny certifikátů od společnosti Symantec (www.symantec.com), leadera v oblasti internetového zabezpečení.

Kompletní přehled SSL certifikátů naleznete na stránkách http://ssl.czechia.com.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *