Fotografie v praxi: Výhodný balíček knih pro fotografy

23. listopadu 2012

Unikátní edice, kterou garantuje Michael Freeman (ve vydavatelství Zoner Press například vyšly jeho knihy Očima fotografa, Myslete jako fotograf, Dobrá fotografie, Perfektní expozice, Kompendium pro digitální fotografy a řada dalších), představuje řadu publikací zaměřených na specifické oblasti fotografie.

V současné době jsou vydány tyto čtyři první díly:

Aktuálně jsou rozpracovány další dva díly s názvy „Černobílá fotografie“ a „Portrét“, které vyjdou začátkem příštího roku.

Každá kniha se zabývá pouze danou problematikou a místo v ní nezabírají neustále opakované informace o základech fotografování, fungování digitálního fotoaparátu apod., jako to často bývá v jiných knihách. Jednotlivé kapitoly jsou doplněny cvičeními, na kterých si čtenář může probíranou látku procvičit. Vhodným rozšířením jsou ukázky, jak tato cvičení plnili studenti autorových kurzů, a především hodnocení těchto fotografií jak samotnými fotografy, tak autorem knihy. Publikace jsou vhodné pro každého, koho fotografování zajímá, od začátečníků až po pokročilé fotografy.

Výhodný baliček čtyř knih: možnost, jak ušetřit

Vydavatelství Zoner Press vám nabízí balíček výše zmíněných čtyř knih (Kompozice, Expozice, Digitální úpravy, Světlo a svícení) za výhodnější cenu 753 Kč (oproti běžné ceně knih ušetříte 323 Kč). Knihy lze samozřejmě zakoupit i jednotlivě.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *