Interval.cz partnerem ASP.NET Developer Conference

16. prosince 2002

Vážení čtenáři, dovolte, abych vás pozval na konferenci seznamující s vývojem webových aplikací na platformě ASP.NET, které je Interval mediálním partnerem. Seznámíte se na ní mj. nejen s objektovým modelem ASP.NET, ale i se zabezpečením zmíněné platformy, nejčastějšími chybami a s koexistencí ASP a ASP.NET. Chybět nebudou ani tipy a triky pro zvýšení výkonnosti či ukázka projektu Calypso.

Program konference

V prvním části se seznámíte s objektovým modelem ASP.NET a s možností jeho rozšiřování – základním prostředkem podporujícím snižování celkového množství kódu, „code reuse“, vývojářskou produktivitu, čitelnost a architektonickou čistotu webových aplikací.

V druhé části se naučíte základním postupům pro vývoj bezpečných aplikací a seznámíte se s nejčastějšími chybami, jichž je záhodno se vyvarovat. Rovněž se dozvíte, co nového přinese vývoj a provozování ASP.NET aplikací v prostředí IIS 6, součásti nového operačního systému Windows .NET Server 2003, jehož hlavním mottem je bezpečnost a stabilita.

Závěrečná část přináší řadu kratších bloků věnovaných migraci a koexistenci ASP a ASP.NET, databindingu v ASP.NET aplikacích, tipům a trikům pro zvýšení výkonnosti a na závěr ukázkám ovládacích prvků a tajemnému projektu Calypso.

Podrobný program najdete na microsoft.cz/akce/ASP.NET/Program.asp.

Pro koho je konference určena

Pro programátory a softwarové architekty, kteří mají základní znalosti programování pro web (ASP, PHP, JSP apod.) a chtějí se seznámit s novými technologiemi pro vývoj webových aplikací. Znalost základů vývoje ASP.NET je výhodou, ale není nezbytná.

Termín konání konference

Praha, 9.1.2003, 9:00-16:30 hod.
Národní dům Smíchov, Náměstí 14.října 16
Praha 5

Bratislava, 14.1.2003, 9:00-16:30 hod.
Kino ISTOTA, Karloveska ulica 32 (budova Slovenskej poistovne)
Bratislava

Přihlášení na konferenci (registrace)

Registrační poplatek v ČR činí 500 Kč, na Slovensku 500 SK. Platba je možná na místě nebo fakturou předem. Účastníci obdrží daňový doklad. Registrovat se můžete na microsoft.cz/akce/ASP.NET/logon.asp.

Všichni účastníci dostanou poukázku na výrazně dotovanou knihu o vývoji na platformě .NET

Všichni majitelé MSDN Subscription mají umožněn vstup zdarma. Při vstupu však bude požadována jejich MSDN Subscription ID karta s dobou platnosti minimálně „January 2003“.

Další informace najdete na microsoft.cz/akce/ASP.NET.

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *