missnet.cz

11. srpna 2004

Zhodnoťte a napište svůj názor na tyto stránky.

titulní stránka

Účel, zadání: zprostředkování informací a prezentace

Cílová skupina: široká veřejnost

Omezující podmínky: nevýdělečný projekt

Použité technologie: HTML, CSS, PHP, SQL

Předmět kritiky: www-projekt

Autor: Robert Šibl


Komentář Plaváčkův

Středa je ten správný den, shlédnout těla krásných žen. Tím ovšem není řečeno, že můj dnešní výběr je určen výhradně jedincům pyšnícím se mužskými pohlavím. I příslušnice křehké poloviny lidstva sem mohou zabrousit pro inspiraci a následně obrazit vyhlášené plastické chirurgy či kosmetické salóny, přičemž při úpravách vlastního exteriéru se fantazii meze nekladou. Navíc rubrika označená Modelové vás může také potěšit a nádavkem případně utužit manželský či partnerský vztah. Ješitnost mužské poloviny lidstva totiž nezná mezí a tak se postačí jenom letmo zmínit, jak je tenhle model elegantně urostlý a vnadný. Partner, do té doby trávící převážnou většinu času bezduchým vysedáváním v místní putyce či u mihotavého světla počítačového monitoru hbitě povstane a začne se poohlížet po nejbližším fitcentru. Možná.

Bohužel ale musím konstatovat, že mě osobně připadá celý web ušitý hodně horkou jehlou jak po grafické, tak po kodérské stránce. Jedná se o jakýsi pokus o beztabulkový layout a vypadá to, že o pokus první. O přehlednosti navigace a jednoduchosti ovládání se také nedá hovořit a já osobně bych se asi pravidelným návštěvníkem nestal. Kvalitu práce webdesignerského týmu ostatně posoudíte nejlépe sami, pokud ovšem v záplavě půvabných tvářiček nadobro nezabloudíte. Vaše vlastní manželka či přítelkyně sedící po vašem boku se tak může jevit jako ten nejvhodnější garant, že se místo mlsného pošilhávání po vnadách českých krásek budete věnovat tématu, kterému je tato rubrika určena. Kritice webu.

Plaváček v. k.


O rubrice

Kritika webu slouží ke čtenářskému hodnocení vytvářených nebo již vytvořených internetových stránek. Svůj názor můžete sdělit níže v diskusi, čímž umožníte autorům webu nahlédnout své stránky také z jiného úhlu pohledu.

Chcete-li hodnotit některé z dříve zveřejněných stránek, najdete je v přehledu v rubrice Kritika webu v sekci Magazín.

Starší komentáře ke článku

Pokud máte zájem o starší komentáře k tomuto článku, naleznete je zde.

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *