Pozvánka na dvoudenní Microsoft Days 2010

10. srpna 2010

Dvoudenní konference s odborným technickým zaměřením je určena všem IT odborníkům, vývojářům i vedoucím pracovníkům v oblasti informačních technologií. Formou vysoce technických přednášek a s mnoha praktickými ukázkami se naučíte navrhovat, implementovat a spravovat nejmodernější softwarová řešení platformy společnosti Microsoft (desktop, server, aplikace a cloud).

Program konference

Konference je rozdělena do dvou oddělených logických bloků s celkově více než padesáti přednáškami:

  • Technický dvoudenní blok pro IT odborníky a vývojáře poskytne v prvním dni “velmi hutný” přehled možností stavby softwarových řešení na platformě Microsoft. Druhý den pak nabídne technická školení v osmi paralelních sálech: Reseller & System Builder, IT, Developer, Client & Office, Web & Cloud, Microsoft Dynamics, WBI ‑ Platinum partner track a 3M ‑ Platinum partner track.
  • Partnerský obchodní blok v průběhu prvního dne je určen pro registrované partnery v programu Microsoft Partner Network. Bude mít charakter obchodních přednášek a nahrazuje tradiční Partnerskou konferenci společnosti Microsoft. Tento den bude rozdělen do šesti paralelních bloků: Reseller & System Builder, Solution Partners, Innovation Day, Microsoft Dynamics, WBI SAM & Licensing Day a 3M ‑ Platinum partner track.

Doprovodný program

V rámci doprovodného programu konference se můžete těšit na prezentace partnerských organizací, první veřejné uvedení novinky Kinect for Xbox 360 v ČR, možnosti konzultací na technická témata s předními odborníky v ČR nebo večírek v závěru prvního dne.
Termín a místo konání:

14. – 15. 9. 2010, Kongresové centrum Praha

Co si z akce odnesete

Kromě nových znalostí si z akce odnesete kvalitní batoh na notebook a můžete získat i jednu z hodnotných cen, o které se bude losovat z vámi vyplněných dotazníků. Mezi cenami je například Xbox 360, letenky do Evropských destinací a mnohé další.

Vstup a registrační poplatek

Vstup na konferenci je zpoplatněn, a to v rozmezí Kč 1.700 – 4.000 (bez DPH). Pro registrace do 16.8.2010 je připravena zajímavá zvýhodněná cena, proto neváhejte a registrujte se včas!

Obchodním partnerům (Microsoft Partner Network) bude umožněn vstup na jednodenní partnerský obchodní blok zdarma.

Registrace a detailní informace

Registraci a přesné informace naleznete zde.

Štítky: Zprávičky

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *