Program Zoner Photo Studio v nové verzi!

10. října 2012

Tisková zpráva:

Zoner Photo Studio 15 – jeden program na veškerou práci s fotografiemi

Česká společnost ZONER software, a. s. uvádí na trh novou verzi programu Zoner Photo Studio. Fotografický software, který si oblíbily milióny amatérských i profesionálních fotografů po celém světě, přináší ve své nové verzi desítky novinek a vylepšení, které mají za cíl jediné – usnadnit uživatelům práci s fotografiemi a nabídnout výjimečné řešení „vše v jednom“.

„Vše, co děláte s fotkami na počítači, v jediném programu – to je idea Zoner Photo Studia. Nová verze pak přináší převratné novinky, které celý postup práce s fotografiemi natolik zjednodušují, že celé album fotek například z dovolené stáhnete, protřídíte, zorganizujete a upravíte během několika minut. Jedním kliknutím se o ně poté můžete podělit s rodinou či přáteli,“ říká Aleš Hasala, vedoucí vývojového týmu programu Zoner Photo Studio 15.

Novinky programu Zoner Photo Studio 15 usnadní práci každému fotografovi. Pořádek ve fotografiích bude mít nyní každý díky novému modulu Import, který řeší stahování fotek do počítače. Najít konkrétní fotografii je pak otázkou vteřin pomocí nového Rychlého vyhledávání. Nová funkce Synchronizace složek pomůže snadno udělat zálohu dat.

Změn v Zoner Photo Studiu 15 také doznal Editor, který nově obsahuje panely Rychlé úpravy a Rychlé filtry. Zatímco první panel nabízí všechny důležité úpravy hned po ruce, druhý ozvláštní fotky efektem například Polaroidu nebo LOMO na jediné kliknutí myši.

Nová funkce Tilt-shift efekt umožňuje vytvářet efekt miniatury a automatická Záloha originálu zachrání všechny snímky, jejiž úpravu by uživatel chtěl vrátit zpět.

Instantní sdílení na Facebook, Flickr, Picase či Zoneramu bylo samozřejmostí už v předchozích verzích, nyní je však možná úprava fotky na Zoneramě přímo z programu.

„Zoner Photo Studio 15 je lepší oproti předchozím verzí ve všech aspektech, nejen editačních funkcích. Nové funkce oceníte při úplně každém zpracování fotek, nejsou to nástroje pro jednu fotografii z tisíce,“ dodáva Hasala.

Zoner Photo Studio 15 je v prodeji za cenu 1 499 Kč, rozšíření pro celou domácnost 499 Kč, krabicová verze je o 299 Kč dražší a obsahuje také novou knihu o programu Zoner Photo Studio. Jako vždy jsou cenově zvýhodněni majitelé předchozích verzí.

Další informace o programu Zoner Photo Studio 15 a jeho plnou verzi na 30 dní zdarma naleznete na adrese www.zoner.cz.

Předchozí článek HTML 5: Přístupné tabulky
Další článek Pozvánka na aDev Meetups #1

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *