Váš nový web nebo e-shop s 20% slevou

13. března 2014

Mějte nový web nebo internetový obchod do 3 týdnů. Profesionálně od týmu ZONER software. Navíc s AKČNÍ slevou 20%.

Ukázky webových stránek v inPage

Být snadno dohledatelný na internetu je priorita č. 1, pokud to s vaším podnikáním myslíte opravdu vážně. Možná ale často bojujete s časem a chcete ušetřit co nejvíc peněz a také požadujete rychlé, ale kvalitní řešení. Co s tím?

Ukázky webů najdete na www.inPage.cz

Chci web, ale nemám čas

Vytvoříme profesionální, funkční a úspěšné webové stránky za vás! Nabízíme ideální řešení pro každého, kdo chce mít v krátkém čase pěkný web.

  • Kompletní vytvoření 10 webových stránek z dodaných textů
  • Registraci nebo prodloužení domény na rok (CZ, EU, COM, INFO, NET, ORG a BIZ).
  • E-mail, FTP prostor
  • Vytvoření individuálního motivu stránek profesionálním grafikem
  • Registrace stránek do 25 katalogů
  • Úprava dodaného loga pro zvolenou šablonu
  • Optimalizace obsahu pro internetové vyhledávače (Seznam, Google,…)

AKCE -20% na WEB nebo E-SHOP

Pouze do 31. března vám vytvoříme kompletní webové stránky nebo e-shop za speciální cenu od 3.990 Kč. Součástí ceny je redakční systém inPage, doména, e-mailové adresy, fotogalerie, e-shop a další služby. Více informací o akci.

Prodávejte na internetu s e-shopem

Chcete prezentovat vaše zboží na internetu a vydělávat? Vytvoříme vám webové stránky včetně internetového obchodu, abyste mohli snadno vydělávat na internetu. Nastavíme kategorie zboží, naplníme váš e-shop produkty, napojíme ho na srovnávače zboží (Heureka,…). Propojíme váš web s Google nástroji, abyste mohli sledovat návštěvnost a podrobné statistiky stránek. Samozřejmostí je nastavení platebních metod (podporujeme platby kartou) a dopravy.

Vaše stránky i v mobilu

Čerstvou novinkou je podpora mobilních zařízení, pomocí které snadno zpřístupníte obsah stránek i na mobilu. Můžete si sami vybrat, zda na mobilech lze používat speciální mobilní verzi šablony, nebo klasický vzhledu přednastavených šablon. Stačí k tomu pár kliků. Výhodou mobilní šablony je větší přehlednost stránek (větší písma) a menší datová zátěž (nenačítá se všechna grafika). Můžete také pohodlněji objednat zboží z e-shopu nebo snáze vyplňovat formuláře na webu.

Autor: ZONER software

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější