Vyhlášení podzimních soutěží

31. října 2002

Interval.cz vyhlásil v srpnu soutěž o nejlepší projekt internetového obchodu a také se stal partnerem soutěže o elektronickou prodejnu roku. Podívejme se, jak soutěže dopadly a kdo byli jejich vítězové.

V soutěži o nejlepší projekt elektronické prodejny zvítězila prodejna Prodejpneumatik.cz. Tím rozhodujícím přitom byla ucelenost a dlouhodobější strategie projektu, složení a zajímavost sortimentu a zvládnutí aplikace inShop. Dnes najdete prodejnu ještě ve staré podobě, o tu novou se stará firma Šilhavý, propagaci zajistí firma Internet BillBoard a provoz získali majitelé prodejny na dva roky zdarma od firmy ZONER software na aplikaci inShop. Děkujeme všem zúčastněným a těm nepřihlášeným přejeme úspěch třeba příští rok.

V říjnu jsme se také stali partnery soutěže o prodejnu roku postavené opět na aplikaci inShop. V této soutěži nevybírala odborná porota, ale vy, naši čtenáři nebo zákazníci. Vítězem se stala prodejna Filmcity.cz, kterou navrhla a zhotovila firma KFM, na druhé místě se umístil obchod Shanti.inshop.cz (zhotovení je opět z dílny firmy KFM) a na třetím Tivis.cz (od firmy Šilhavý).

Starší komentáře ke článku

Pokud máte zájem o starší komentáře k tomuto článku, naleznete je zde.

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *