Zoner FOTOden „Dobrý fotograf může být každý“

7. května 2013

Vydavatelství Zoner Press pro vás připravilo již třetí Zoner FOTOden s podtitulem „Dobrý fotograf může být každý“. Koná se 10. 5. 2013 ve Svitavách.

Zájemci budou moci navštívit přednášky a workshopy určené především amatérským nebo začínajícím fotografům a zaměřené na portréty, fotografování dětí, tvorbu vlastních fotografických alb (scrapbooků), použití programu Zoner Photo Studio pro práci s fotografiemi, jejich úpravu a tisk. Pro příznivce klasické fotografie stejně jako pro ty, kteří nikdy neviděli zpracování snímků jinak než na počítači, jsou připraveny přednášky a ukázky práce v černé komoře klasickou technikou.

Kdy, kde, za kolik?

Součástí Zoner FOTOdne bude jedinečná příležitost zúčastnit se fotografické dílny, ve které budou mít zájemci příležitost poprvé v ČR vstoupit do rozsáhlého projektu Technologie do škol, který předvádí v praxi profesionální novinky společnosti Elinchrom právě pro amatérské fotografy. Program doplní představení produkce několika významných firem jako např. NIKON, FOMA Bohemia a dalších.

Zoner FOTOden: Dobrý fotograf může být každý

V průběhu celého dne budete mít možnost navštívit poradnu pro uživatele programu Zoner Photo Studio a konzultovat zde případné problémy nebo pracovní postupy.

Zoner FOTOden: Dobrý fotograf může být každý

Všechny přednášky, poradnu a celodenní prezentace můžete navštívit v rámci základního vstupného. Každý platící účastník dostane u prezence malý dárek!

Další informace naleznete na http://fotoden.cz/kveten2013/index.html

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *