Zveme vás na WordPress WordCamp Praha 2016

14. ledna 2016

I v letošním roce vás čeká plno zajímavých akcí. Začněte například konferencí WordCamp Praha 2016, která se uskuteční v sobotu 20. února 2016 a bude probíhat v prostorách Vysoké školy ekonomické v Praze. Na co se můžete těšit a co vše je na programu, se dozvíte v následující pozvánce.

wordcamp-event-2

Konference se bude věnovat redakčnímu systému WordPress z pohledu uživatelů i vývojářů a tématům týkajícím se tvorby a provozu internetových stránek na této celosvětově nejrozšířenější publikační platformě. Ve světě již proběhlo celkem 514 WordCampů, ve 203 městech, 48 zemích a na 6 kontinentech, v České republice se bude konat potřetí a návštěvníkům nabídne celkem 16 přednášek.

V sobotu 20. února 2016 se uskuteční konference WordCamp Praha 2016, která se bude věnovat redakčnímu systému WordPress z pohledu uživatelů i vývojářů a tématům týkajícím se tvorby a provozu internetových stránek na této celosvětově nejrozšířenější publikační platformě. Ve světě již proběhlo celkem 514 WordCampů, ve 203 městech, 48 zemích a na 6 kontinentech, v České republice se bude konat potřetí. Celá akce bude probíhat v prostorách VŠE a nabídne návštěvníkům celkem 16 přednášek.

Na konferenci vystoupí přední čeští přednášející, pro uživatele například Jan Tichý (Medio.cz), Filip Podstavec (GetFound.cz) a Tomáš Ludvík (DobryWeb.cz), pro developery David Biňovec (Automattic, vip.WordPress.com), Borek Bernard (VersionPress.net) a Vladislav Musílek (Musilda.cz).

Konference bude rozdělena do dvou současně běžících sérií přednášek:

  1. První série nazvaná „Uživatelé bude věnována všem bloggerům, redaktorům, správcům či příležitostným uživatelům WordPress webů. Bude se zabývat zabezpečením WordPressu, problematikou koupených šablon, kvalitním obsahem, propagací a analytikou.
  2. Druhá série s názvem Developeři pak půjde více do hloubky WordPressu a bude vhodná pro programátory, či pokročilé uživatele. Tento rok bude hlavním tématem REST-API, definující novou úroveň tvorby dynamických stránek.

Novinkou jsou letos i případové studie, které budou rozebírat příklady z praxe a se kterými vystoupí 3 majitelé či provozovatelé webů nebo aplikací postavených na WordPressu. Na konferenci bude navazovat afterparty, podporující jeden z hlavních cílů konference – networking. Zde bude možné navázat další kontakty, poznat nové lidi a rozšířit si obzory za hranice běžné konference.

Cena vstupenky je stanovena na 499Kč, v době předprodeje na 399Kč. V prodeji bude 400 lístků, které se začnou prodávat 18. ledna 2016 na oficiálních stránkách (předprodej potrvá do 25. ledna 2016).

 

Štítky: pozvánky, WordPress

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *