10 skvělých SEO pluginů pro WordPress

28. února 2012

Výhodou WordPressu je, že pro něj existuje spousta užitečných pluginů. Tento článek shrnuje 10 nejlepších SEP pluginů pro tento redakční systém.

Optimalizace pro vyhledávače (SEO) může představovat velmi náročný úkol, avšak pomocí pluginů se tento skličující úkol stává hračkou. Jak všichni víme, optimalizace pro vyhledávače je nesmírně důležitá pro všechny weby nebo blogy proto, aby byly ve vyhledávačích jako je Google, Yahoo a dalších nalezeny.

Abychom byli schopni zajistit splnění cílů SEO, musíme si být jisti, že optimalizaci provádíme správně. Nesprávnou optimalizací pro vyhledávače můžete být na tom ještě hůře, než před zahájením optimalizace.

Prostřednictvím následujícího seznamu deseti pluginů SEO vám ukáži, jak snadno využívat techniky optimalizace pro vyhledávače a provádět je správně. Mnoho z těchto pluginů lze vzájemně kombinovat a tím dále optimalizovat SEO potenciál vašeho webu.

Jako obvykle, pokud si myslíte, že nám něco uniklo, upozorněte nás v komentářích.

10) CBnet Ping Optimizer

CBnet Ping Optimizer

Pravděpodobně se jedná o jeden z nejméně všeobecně známých, ale přitom nejpotřebnějších pluginů pro WordPress. Blogy WordPressu zbytečně provádí ping při každém kliknutí na tlačítka „Uložit a pokračovat v úpravách“ a „Uložit“. Díky tomu můžete být označeni jako ping spameři, což může způsobit zákaz u některých adresářů a služeb. Tento plugin zasílá upozornění službám pouze, když je váš blog poprvé uložen, a správně umožní vyhledávačům indexovat váš blog, aniž by prováděl nadměrné pingy, čímž zamezí nechtěným důsledkům.

Výhody

  • Informuje služby ping vždy, když vytvoříte nový příspěvek.
  • Chrání blog před zakázáním přístupu tím, že zamezí systému WordPress při úpravách příspěvku provádět ping na služby příliš často.
  • Mnohdy WordPress zbytečně příliš často provádí ping v případě, že byl příspěvek naplánován. Tento plugin zamezuje takovému chování a provádí pingy pouze, jakmile je naplánovaný příspěvek skutečně publikován.
  • Umožňuje výběr vlastních služeb pro upozorňování prostřednictvím pingů.
  • Přímo v pluginu je k dispozici kompletní protokol pingů, což je skvělé pro analýzu, jestli plugin vůbec funguje, a také pro analýzu pingů, které směřují dovnitř a ven.

Zápory

  • Pro uživatele, kteří nejsou obeznámeni s principem fungování pingů, nabízí plugin jen velmi omezenou nápověda.
  • Výběr služeb je nutné provést ručně, což znamená, že musíte znát konkrétní adresy URL pro ping.

Jednoduchost použití

Díky nedostatečné nápovědě může být tento plugin pro nové uživatele poměrně matoucí. Mnoho z nich se potýká s použitou víceznačností, díky níž je obtížné přesně zjistit, co daná volba skutečně dělá. CBnet Ping Optimizer je však téměř nezbytný k tomu, abyste zamezili označení svého blogu WordPress za ping spammera. I když existují i jiné způsoby, jejich představení přesahuje rámec tohoto článku. Použití tohoto pluginu je však určitě mnohem jednodušší, protože do značné míry jej stačí nastavit a dál se o něj nestarat.

Vyžadovaná úroveň znalostí: Střední až pokročilá

Cena: Zdarma

Vyzkoušejte si sami: CBnet Ping Optimizer

9) SEO Friendly Images

SEO Friendly Images

U obrázků jsou značky alt a title nesmírně důležité, jinak jich Google zcela ignoruje nebo blog penalizuje. Pomocí tohoto pluginu můžete nejenom přidat značky alt a title, ale můžete také změnit jejich názvy na celém webu.

Výhody

  • Přidá značky alt a title ke všem obrázkům, u kterých chybí.
  • Pro značky používá běžný jazyk, např. titulky příspěvků a názvy souborů místo jednoduché přípony souborů, kterou vyhledávače nečtou.
  • Velmi snadno použitelný a jednoduchý i pro začátečníky.
  • Obsahuje užitečné tipy nápovědy a umožní jednoduše pochopit, co každá volba provádí.
  • Umožňuje používat zápisy jako např. %name k nahrazení názvů souborů obrázků bez přípony nebo umožňuje jednoduše použít libovolné běžné slovo, např. „designér“, ale mějte na paměti, že toto slovo bude použito ve všech obrázcích.

Zápory

  • Jedinou nevýhodou je skutečnost, že v administraci pluginu jsou reklamy. Ale na druhou stranu, co můžeme očekávat od bezplatného pluginu.

Snadnost použití

Plugin SEO Friendly Images lze v podstatě nainstalovat a dál se o něj nestarat. Díky tomu patří mezi nejsnáze použitelné pluginy pro WordPress. Kromě toho jsou volby velmi intuitivní nebo nabízí dostatečnou nápovědu k tomu, aby bylo možné volbu velmi snadno změnit. Důrazně doporučuji použití tohoto pluginu, abyste předešli penalizaci svého webu nebo ignorování z důvodu nepoužívání správných značek alt a title.

Vyžadovaná úroveň znalostí: Začátečník až středně pokročilý

Cena: Zdarma

Vyzkoušejte si sami: SEO Friendly Images

Automatic SEO Links

Tento plugin je skvělý nástroj pro všechny, kteří zapomněli vložit odkazy nebo chtějí rychle přidat odkazy na celý web. V podstatě stačí zvolit pouze slovo a odkaz a pro dané slovo se na celém webu nastaví zvolený odkaz.

Výhody

  • Mimořádně snadno použitelný i pro naprosté začátečníky, když mají problémy.
  • Funguje jako mávnutí kouzelného proutku. Pouze vyberete slovo, odkaz, titulek, cíl a značku rel a poté uložíte. Na celém webu se na zvolené slovo nastaví odkaz.
  • Databázovou tabulku uchovává pouze v případě deaktivace pluginu tak pozor, abyste nepřišli o odkazy.

Zápory

  • Nenabízí tipy nápovědy, ale většina funkcionality tohoto pluginu je poměrně intuitivní.

Snadnost použití

Tento plugin je skutečně velmi snadno použitelný, možná se zprvu na vteřinu nebo dvě zaseknete, ale celkově je velmi jednoduchý. Díky schopnosti provést práci zhruba na tři hodiny za 10 minut, vám může tento plugin ušetřit spoustu času.

Vyžadovaná úroveň znalostí: Začátečník

Cena: Zdarma

Vyzkoušejte si sami: Automatic SEO links

7) Pingback Optimizer

Pingback Optimizer je fantastický plugin pro automatizací zpětných odkazů neboli zpětných pingů. Úspěšné získání zpětných odkazů je velmi pracné, spousta z nich jsou nevyžádané zpětné odkazy, ale tento plugin vezme tyto nevyžádané zpětné odkazy nebo náhodné pingbacky a promění jich na kvalitní pingbacky. Jedinou skutečnou nevýhodou, kterou bych zmínil, je jeho cena pro více webů.

Výhody

  • Vytváří RSS kanály vašich pingbacků a odesílá jich do RSS adresářů.
  • Výsledky zpozorujete za velmi krátkou dobu a SEO hodnocení půjde nahoru, ale bez dalšího úsilí pouze dočasně.
  • Ačkoliv budování odkazů může obnášet velké množství úsilí, toto úsilí je vynakládáno během dlouhého období, takže prakticky lze v podstatě tento plugin označovat za nástroj, který nastavíte a můžete na něj zapomenout.

Zápory

  • Ačkoliv tento plugin funguje a je určitě z hlediska zpětných odkazů prospěšný, vyžaduje také další úsilí v budování odkazů, aby zlepšil pozici ve vyhledávačích.
  • Rozhodně se nejedná o komplexní řešení a kladl bych si otázku, jestli cena vyváží výsledky a množství času vynaloženého na optimalizaci. Ale znovu připomínám, že se jedná také o jeden z dobrých bodů, protože tato práce je vynakládána v průběhu delšího časového období.
  • Domovská stránka pluginu vypadá jako typický podvodný web. Skutečnost je však jiná, i když nelze upřít, že samotný web by mohl odrazovat uživatele od vyzkoušení pluginu.

Snadnost použití

Pingback Optimizer je rozhodně sám o sobě snadno použitelný, ale jak všichni víme, vytváření zpětných odkazů, kvalitních pingbacků nebo budování odkazů si vyžaduje hodně a hodně úsilí. Jedná se o skvělý nástroj, který je určitě dobré mít. Plugin jistě stojí za vyzkoušení a je pouze na vás, jestli se rozhodnete, že stojí za tu cenu.

Vyžadovaná úroveň znalostí: Začátečník až pokročilý

Cena: Neomezený počet domén = $97

Vyzkoušejte si sami: Pingback Optimizer

Poznámka: Tato recenze vychází z průzkumu. Nejsou zde žádné snímky obrazovek, protože jsem neměl možnost jej vyzkoušet.

6) WordPress SEO by Yoast

WordPress SEO by Yoast

Někdy by jej mohl označit za prapředka všech SEO pluginů, ale není tomu tak. Tento plugin je směsicí pokročilých nástrojů, jejichž cílem je poskytovat úplnou kontrolu nad optimalizací pro vyhledávače, nicméně o co více nabízí v pokročilých nástrojích, to chybí v organizaci a nápovědě, zejména pro začátečníky. Přesto je WordPress SEO skvělý komplexní plugin, pokud víte, co děláte.

Výhody

  • Dokáže generovat soubory XML Sitemap a informovat hlavní vyhledávače. Rovněž vám umožňuje vyloučit taxonomie a typy příspěvků.
  • Tento plugin může vyčistit trvalé odkazy nebo odkazy, které směřují zpět na váš web, ale tuto funkci může narušit spousta jiných pluginů.
  • Vynutí kanonické adresy URL na všech stránkách.
  • Jednou z nejlepších funkcionalit je schopnost plně přizpůsobit drobečkovou navigaci. Pokročilý uživatelé mohou dokonce vložit fragment kódu tak, aby jejich drobečková navigace vypadala přesně tak, jak chtějí.
  • Další skvělou funkcionalitou je možnost přidat konkrétní odkazy k vašim kanálům RSS tak, aby jich scrapery také zachytily a dostali jste kredit jako původní zdroj.
  • Dáváte-li přednost použití jednoho SEO plugin, jako je tento, můžete přímo v rámci WordPress SEO jednoduše přenést data z jiných pluginů.
  • WordPress SEO vám umožňuje přímo z pluginu upravovat soubory htaccess a robots.txt.

Zápory

  • Nezdá se, že by soubory XML Sitemap vždy fungovaly a když ano, tak postrádají organizací.
  • Mimořádně postrádá tipy nápovědy a dokonce přístup na stránku FAQ. Nalezení existující stránky FAQ, zabere celou věčnost. Bylo by mnohem lepší, kdyby vedle voleb pluginu existovaly odkazy, které by směřovaly na konkrétní části stránky FAQ.
  • Plugin je docela rozsáhlý a využívá příliš mnoho prostředků procesoru.
  • Celý plugin postrádá organizaci a estetický vzhled. Je zde příliš mnoho obsahu v místech, na která nepatří, díky čemuž je jeho čtení a organizace poměrně náročná.

Snadnost použití

Nemohu říct, že by byl WordPress SEO plugin by Yoast opravdu jednoduše použitelný, ale může se pochlubit dostatkem funkcí a lze jej označit za komplexní řešení na optimalizaci pro vyhledávače. Jste-li začátečník, zůstal bych raději opodál, ale jste-li pokročilým uživatelem nebo i středně pokročilým uživatelem, poté byste mohli tento plugin vyzkoušet.

Vyžadovaná úroveň znalostí: Středně až pokročilý

Cena: Zdarma

Vyzkoušejte si sami: WordPress SEO by Yoast

WP no external links

Přestaňte znehodnocovat svůj Pagerank. Pomocí tohoto pluginu zamaskujete všechny externí odkazy tak, že jich učiníte interními nebo jich jednoduše skryjete. Maskování externích odkazů je důležité z různých důvodů. Pokud se například účastníte partnerských programů (affiliate marketingu), Google ví, kdy odkaz přesměrovává na jiný odkaz, a budete penalizováni. Dalším důvodem je skutečnost, že lidé jsou dnes chytřejší a vědí, kdy se také prodávají. To je jen několik důvodů, a když nic jiného, tak přece nechcete, aby Google zničil váš Pagerank označením za spammera. Takže přestaňte ničit svůj Pagerank a vážně se podívejte na tento plugin.

Výhody

  • Maskuje odkazy ve vašich příspěvcích, komentářích a odkazech autorů.
  • Stačí zaškrtnout políčko, aby přidal atribut nofollow ke všem maskovaným odkazům. Totéž se aplikuje na všechny externí odkazy, u kterých můžete nastavit otvírání do nového okna.
  • Podporuje vyhledávač yandex.
  • Vyloučí z maskování konkrétní adresy URL.
  • Dostatečné informace nápovědy, jinak všechny vysvětlivky používají jednoduché anglické výrazy.
  • Dokonce sleduje statistiku kliknutí a můžete nastavit počet dnů, po který se mají tyto statistiky uchovávat.
  • Umožňuje používat přesměrování JavaScriptu, ačkoliv osobně bych dal přednost přesměrování 302. Není třeba způsobovat zbytečné nafouknutí.
  • Můžete dokonce automaticky zrušit maskování odkazů, když registrovaní uživatelé navštíví web.
  • Poskytuje prospěšné upozornění, pokud volba není považována za bezpečnou nebo nezbytnou.
  • Někdy může být užitečnou funkcionalitou zcela odstranit odkazy ze všech příspěvků.
  • Můžete dokonce všechny odkazy přeměnit na prostý text.
  • A nakonec plugin je nenáročný a má spoustu funkcí, díky nimž je ideální k danému účelu.

Zápory

  • Někteří uživatelé mohou chtít maskovat interní odkazy, ale tento plugin nenabízí takovou funkci.
  • Bylo by pěkné přidat přesměrování 302 do pluginu místo nutnosti otvírat soubor htaccess , jelikož plugin poskytuje možnost zakázat přesměrování 302.

Snadnost použití

WP no external links je skutečně jeden z nejsnáze použitelných pluginů k danému účelu. Nabízí velmi jednoduchý design a obsah je snadno pochopitelný. Hledáte-li způsob, jak chránit Pagerank před externími odkazy, poté je tento plugin rozhodně řešením. Zejména je užitečný pro blogy nebo jakékoli weby, které obsahují mnoho reklamy.

Vyžadovaná úroveň znalostí: Začátečník až středně pokročilý

Cena: Zdarma

Vyzkoušejte si sami: WP no external links

4) Easy WP SEO

Easy WP SEO

Hustota klíčových slov je velmi důležitá z hlediska získání dobrého skóre optimalizace stránek pro vyhledávače. Pomocí tohoto pluginu získáte skóre SEO pro každou stránku na webu. Plugin vám rovněž zobrazuje krok za krokem, co musíte na stránce provést ke zvýšení hustoty klíčových slov.

Výhody

  • Zobrazuje SEO skóre a skóre hustoty klíčových slov.
  • Značky pomáhají jednoduše identifikovat, co postrádáte k získání správného skóre hustoty klíčových slov, které je mezi 2 až 4%.
  • Generuje SEO zprávu, která je velmi užitečná při analýze efektivnosti klíčových slov, meta značek atd.
  • Automaticky zahrne primární klíčová slova do značky alt prvního obrázku.
  • Podporuje správné použití značek H.
  • Díky mnoha snadno dostupným tipům nápovědy je plugin velmi jednoduše použitelný i pro začátečníky.
  • Tento plugin převážně používá jednoduchou angličtinu místo matoucí terminologie SEO, které mnoho začátečníků není schopno porozumět, tudíž mnohem snáze rozluští, co mají dále provést.
  • Další opravdu skvělou funkcionalitou je možnost přímo z postranního panelu přetahovat do příspěvku obrázky z knihovny médií WordPressu.
  • Automaticky najde duplicitní obsah a přidá atribut nofollow, což ušetří obrovské množství času.
  • Poskytuje 60ti denní záruku na vrácení peněz, čili v podstatě je to podobné jako demo.

Zápory

  • Pokročilí uživatelé možná nenajdou spoustu voleb, s kterými by si pohráli, jak často chtějí.
  • Cena pluginu je na střední úrovni a dokonce nenabízí ani demo zdarma nebo alespoň takové, které bych našel. Hledáte-li bezplatné řešení SEO, tento plugin není pro vás vhodný. To je také hlavní důvod, proč se tento plugin umístil pouze na čtvrtém místě.

Snadnost použití

Easy WP SEO je mimořádně snadno použitelný plugin. Nelze říct nic jiného než, že tento plugin má vše co potřebujete ke zlepšení skóre SEO a hustoty klíčových slov. Současně je však třeba zmínit, že kromě středně vysoké ceny, představuje tento plugin dobrou koupi pro jakéhokoliv začátečníka nebo člověka, který chce ušetřit čas.

Vyžadovaná úroveň znalostí: Začátečník

Cena: $37

Vyzkoušejte si sami: Easy WP SEO

3) Google XML site-maps

Google XML site-maps

Tento plugin je skvělý generátor souborů Sitemap pro začátečníky a pokročilé uživatele. Na první pohled může vypadat spletitý. Avšak když se na něj podíváte, za chvíli si na něj zvyknete. Hledáte-li jednoduše použitelný, uživatelsky přívětivý nástroj pro vytváření souborů Sitemap, tento plugin představuje vhodné řešení.

Výhody

  • V podstatě není třeba přizpůsobovat. Nabízí možnost generovat soubory Sitemap bez nastavení.
  • Podporuje funkcionalitu více webů.
  • Umožňuje používat gzip pro komprimaci souborů Sitemap.
  • Znovu sestaví soubor Sitemap, pokud dojde k jakýmkoliv změnám, např. vytvoření nového příspěvku.
  • Umožňuje informovat vyhledávače o aktualizacích v souboru Sitemap.
  • Umožňuje robotům vyhledávačů ještě jednodušeji najít soubor Sitemap pomocí souboru WordPress robots.txt.
  • Volby pro pokročilé uživatele, např. zvýšení limitu paměti nebo zvýšení limitu času provádění.
  • Dobré protokolové informace okamžitě po vytvoření souboru Sitemap.
  • Dobrá organizace aktuálního souboru Sitemap. Dále udává četnost aktualizace odkazu.
  • Opravdu pěknou funkcí je možnost zahrnout nebo vyloučit jakýkoli typ obsahu WordPress, např. kategorie, příspěvky, vlastní typy příspěvků nebo jakýkoliv jiný typ.
  • Můžete nastavit četnost, kdy se něco aktualizuje, např. kategorie, příspěvky, domovská stránka a jiné.
  • Dokonce umožňuje změnit prioritu, když se něco aktualizuje v souboru Sitemap.

Zápory

  • Existují určité tipy nápovědy, avšak není jich dostatek, aby uspokojily začátečníky.
  • Pokročilé volby nejdou zřetelně odděleny od voleb pro začátečníky, což může způsobit selhání pluginu, pokud někdo neví, co vlastně dělá. Bylo by lepší, kdyby musely být tyto volby otevřeny, což by začátečníkům zabránilo udělat chyby a obracet se na tvůrce s žádostmi o pomoc.
  • Nalezení voleb Google XML site maps je skryto v nastaveních WordPressu.
  • Zdá se trochu rozsáhlý a pro začátečníky nebo i pro středně pokročilé uživatele může být poměrně složitý.

Snadnost použití

Plugin Google XML site maps WordPressu je vlastně docela jednoduchý plugin kromě toho, že je trochu rozsáhlejší a postrádá dobré tipy nápovědy. To neznamená, že tento plugin není vhodný pro začátečníky, mohl by pouze poskytovat více pomoci v této oblasti. Každopádně je zde celá řada voleb a vytváření souboru Sitemap je otázkou kliknutí myši, takže v tomto směru je Google XML site maps ideální volbou.

Vyžadovaná úroveň znalostí: Středně až pokročilý

Cena: Zdarma

Vyzkoušejte si sami: Google XML site maps

2) SEO Rank Reporter

SEO Rank Reporter

SEO Rank Reporter je velmi užitečný plugin WordPressu. Jedná se jednoduchý nástroj, který každé 3 dny sleduje vaši pozice ve vyhledávači Google, a tím umožňuje snadno kontrolovat pozici přímo ve WordPressu.

Výhody

  • Poskytuje možnost jednoduše zkontrolovat pozici klíčového slova ve vyhledávači Google.
  • Neuvěřitelně snadno ovládatelný plugin se srozumitelným obsahem.
  • Obsahuje pěkný graf zobrazující pozice klíčových slov společně nebo zvlášť s počátečním a koncovým datem.
  • Rank Reporter dokáže vytáhnout pozice z libovolné země Google, kterou v nastavení zvolíte (pozn. překl. bohužel Česká republika v nabídce zatím není).
  • E-mailová upozornění pro každou novou zprávu.
  • Uchovává všechna data, i když plugin deaktivujete nebo aktualizujete.
  • Pěknou volbou je možnost stažení zprávy ve formátu CSV.
  • Velmi odlehčený plugin pro ty, kteří se zajímají o využití prostředků nebo časy načítání stránek.
  • Velmi dobrý nástroj pro ty, kteří chtějí základní plugin na sledování pozice klíčových slov, pochopení verbalismu SEO a necítí potřebu po pokročilejších nástrojích nebo možnostech.

Zápory

  • Bylo by pěkné kontrolovat také hodnocení stránky (PR).
  • Existuje určitá nápověda, ale pro úplné začátečníky je skutečně nedostatečná. Nedostatečné tipy nápovědy by mohly prodloužit dobu průzkumu u těch, kteří nevědí, co pozice znamená atd.
  • Mohl by nabízet více pokročilých nástrojů pro sledování SEO.

Snadnost použití

SEO Rank Reporter je rozhodně jeden z nejsnáze použitelný pluginů pro WordPress. Nabízí jednoduché rozhraní s jednoduše pochopitelným verbalismem a několik tipů, které pomohou v začátcích. Design je velmi jednoduchý a dobře uspořádaný. Díky tomu, že obsahuje pouze 4 malé a jednoduché položky menu, nemohl být o mnoho jednodušší.
Vyžadovaná úroveň znalostí: Začátečník až středně pokročilý

Cena: Zdarma

Vyzkoušejte si sami: SEO Rank Reporter

1) All in One SEO Pack

All in One SEO Pack

Pluginem číslo jedna je prapředek všech SEO pluginů, All in One SEO Pack. Tento plugin nabízí trochu od všeho, počínaje kanonickými adresami URL, přes přepisovače titulků až po automaticky generované popisy, to vše na jednoduše použitelné konfigurační stránce. Díky vestavěnému API se jedná pravděpodobně o nejpopulárnější plugin SEO pro WordPress!

Výhody

  • Jedná se o vynikající plugin pro začátečníky, doslova jej můžete nainstalovat a dále se o něj nestarat, ale bude vám chybět. Přinejmenším byste měli ručně zadat titulek domovské stránky.
  • Jako člověk, který nepatří k začátečníkům, jsem shledal tento plugin extrémně užitečný pro pokročilé uživatele. Umožňuje si pohrát s mnoha dostupnými volbami pro doladění.
  • Vlastní typy příspěvků jsou důležitou částí WordPressu a od verze 1.6.12 je tento plugin zvládá velmi dobře.
  • Testování prokazuje, že kanonické adresy URL jsou generovány konzistentně, takže můžete si být jisti, že nebude vyhledávačem Google penalizováni.
  • Umožňuje jednoduše změnit formát jakéhokoliv titulku.
  • Umožňuje použití značek pro meta značku Keywords (prostřednictvím volby Use Tags for Meta Keywords), díky čemuž může ušetřit hromadu času.
  • Mnoho zamezení duplicitního obsahu, např. volby no-index.
  • Automaticky generované popisy stránky mohou být dobré i špatné. Používá první odstavec v článku, takže postrádá marketingový aspekt pro zaujetí hledačů na Googlu, aby klikli na váš odkaz.
  • Podporuje AutoMeta a je zpětně kompatibilní s mnoha jinými pluginy.
  • Dalšími pěknými volbami jsou vytvoření protokolového souboru, vyloučení stránek z pluginu, přidání dalších hlaviček a další.

Zápory

  • Automaticky generované meta značky? V tomto jsem trochu rejpal, ale použití meta značek by mohlo být zpochybněno.
  • Dynamicky generovaná klíčová slova. Nefungují příliš dobře, takže bych to nedoporučoval. Lepší je ruční přidání nebo jinak budete mít na každé stránce mnoho stejných klíčových slov.
  • Verze Pro poskytuje minimální rozšíření a jsou s ní spojeny měsíční poplatky.

Snadnost použití

Označil bych jej za jeden z nejsnáze použitelných SEO pluginů na trhu. Nehledě na skutečnost, že téměř všechny volby jsou na jednom centrálním místě a tipy nápovědy jsou jednoduše přístupné.

Vyžadovaná úroveň znalostí: Začátečník až pokročilý

Cena: Zdarma

Vyzkoušejte si sami: All in One SEO

Justin Hubbard od roku 2007 pomáhá společnostem vytvářet nadčasové, zapamatovatelné loga jako součást balíčku budování značky a moderních, uživatelsky přívětivých webů.

Informace o překladu

Přeloženo se svolením magazínu Webdesigner Depot. Zde naleznete další překlady.

About translation

Language of translation: Czech (for readers from Czech and Slovak republics). Translated with the permission of Webdesigner Depot. Other translations.

Štítky: pluginy, seo, WordPress

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

7 komentářů

  1. Alois

    Led 6, 2013 v 15:55

    Dobrý den,
    k cbnet Ping Optimizer – po přečtení detailů na stránce instalace pluginu tvůrce informuje:
    NENÍ nadále potřeba a vysvětluje proč. Updatujte prosím článek, pokud je to tak.

    WP prý pingá při přidání příspěvku, jeho posunutí v čase směrem do budoucnosti. Nepingá při editu a úpravě v módu Koncept (Draft). Je toho tam víc i s vysbětlivkami.

    Díky za článek
    Alois

    Odpovědět
  2. Anonym

    Led 15, 2013 v 17:31

    Dobrý den! Jen jsem se chtěl ujistit,jestli opravdu dát všech 10 na jeden WordPress,anebo jen vybrat některé z nich? Děkuji Šimko

    Odpovědět
  3. Anonym

    Led 15, 2013 v 21:27

    Anonymní: toto je přehled nejlepších SEO pluginů pro WordPress. Je zbytečné je používat všechny vyberte si ty, které vám podle popisů vyhovují :)

    Odpovědět
  4. Igor

    Úno 3, 2014 v 23:09

    Dobrý den,

    objevil jsem dobrý plugin pro ty co se jejich stránky týkají sport a sportovní sázky a je v češtině !
    Najdete ho zde :
    https://wordpress.org/plugins/bet-on-sports/

    Co si o tom myslíte ,

    Igor

    Odpovědět
  5. martin

    Zář 20, 2014 v 10:35

    Překladatel cz měl umět česky a nepoužívat slovenské tvary zájmen (jich)

    Odpovědět
  6. martin

    Zář 20, 2014 v 10:36

    Překladatel by měl umět česky a nepoužívat slovenské tvary zájmen (jich)

    Odpovědět
  7. Jan Prokes

    Úno 19, 2015 v 9:43

    Podívejte se na off page seo plugin, který jsme vyvinuli, má spoustu zajímavých funkcí :-)

    https://wordpress.org/plugins/off-page-seo/

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *