BarCamp konečně už i v Českých Budějovicích

29. května 2015

V sobotu 13. června 2015 se historicky poprvé uskuteční i v Českých Budejovicích BarCamp – neformální konference pro širokou veřejnost. Jako na každý jiný BarCamp je i na jihu Čech vstup zdarma – postačí registrace na webu www.barcampjc.cz. Hostitelem této akce je Ekonomická faktula Jihočeské univerzity v ČB.

Program konference jako klasicky tvoří samí účastníci. Do 14.května si mohl každý vypsat libovolnou přednášku. Od následujícího dne až do konce května pak samí návštěvníci hlasují, koho chtějí na akci vidět a slyšet přednášet. Ti s nejvíce hlasy pak dostanou prostor projevit se před ostatními.

Co je BarCamp?

Barcamp je mezinárodní síť otevřených konferencí a workshopů, obyčejně se zaměřuje na nové trendy v internetových aplikacích, designu, nových technologiích, médiích, reklamě, podnikání a dalších souvisejících oborech.

Formát ne-konference se v Česku objevil poprvé v roce 2010 ve valašském Vsetíně a poté se ze svého původního tématu rozšířil i do dalších oborů. Nyní tak pořádají barcamp v Česku například politologové, aktivisté nebo fanoušci piva.

Poslední BarCamp se odehrál 23.5.  na půdě FIT v Brně a přinesl spousty zajímavých přednášek o nových technologiích, marketingu, aplikacích, ale i například o tom, jak správně přednášet či inspiraci jak oslovovat neznámé osoby na ulici.

Už nyní je poměrně jasné, že BarCamp v jižních Čechách bude stát za to.

Přihlásilo se na něj více než 250 účastníků, kteří nyní vybírají 21 nejzajímavějších témat.

Chcete také přijít? Neváhejte a registrujte se na www.barcampjc.cz a prožijte inspirativní den s mnoha zajímavými lidmi.

Štítky: barcamp, pozvánky

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *