Cloud na platformě VMware nebo Microsoft

17. října 2013

Na českou internetovou oblohu vyplul nový cloud od ZONER software. Nové produkty využívají špičkové virtualizační platformy a technologie.

Nové stránky a kompletní nabídku naleznete na adrese www.zonercloud.cz.

Známý poskytovatel internetových služeb doplňuje svou nabídku o moderní a flexibilní cloudový hosting. Na rozdíl od klasického hostingu umí cloud od ZONERu okamžitě a přesně reagovat na vaše potřeby. Jako jedna z mála společností nabízí ZONER software své služby pomocí dvou virtualizačních platforem – VMware vSphere a Hyper-V od Microsoftu. Vybrat si můžete z 6 základních služeb.

  • Virtuální servery – provozovány na clusterovém řešení od spol. VMware nebo Microsoft.
  • Java entrerprise server – poskytujeme podporu Java EE platformy pro vývoj a provoz podnikových aplikací.
  • Office 365 – kompletní zajištění služby Office 365.
  • SMTP Sever – ideální pro zasílání newsletterů a zpravodajů na e-maily zákazníků.
  • FTP hosting – velmi jednoduché sdílení dat ve firmě mezi kolegy, spolupracovníky, partnery a zákazníky.
  • Výpočetní výkon – pronájem části výpočetního výkonu našeho hardware.

Technologie

Cloudové služby jsou provozovány na velmi kvalitním hardware. Clusterové řešení datového pole je postaveno na hardware od firmy DELL, síťové prvky jsou od společnosti Cisco. Celý systém je provozován v brněnských datacentrech, které jsou vzájemně propojeny optickými kabely. Dostatečná konektivita je dodávána od dvou nezávislých poskytovatelů. Vše je provozováno s cílem co největší eliminace jakýchkoliv výpadků.

Zoner Cloud schéma

VPS – ideální pro multihosting domén

Požadujete-li virtuální server bez starostí, administrátoři ZONERu se postarají o správnou funkci systému. Nainstalovaný Z-panel umožňuje jednoduchou administrativní správu domén, webhostingu a e-mailů. Celý systém je odladěn na základě mnohaletých zkušeností při provozování webhostingu Czechia.com a používáním desítky tisíců zákazníků!

TIP: Kromě univerzálního řešení je možná i individuální správa serverů podle požadavků na nastavení a funkčnost.

Virtuální server bez správy je naopak určen zákazníkům, kteří si sami umí administrovat operační systém a vyžadují svůj dohled nad systémem. Samozřejmostí je přístup root přes SSH nebo administrátorský účet u Windows.

logo Zoner Cloud

Více informací o cloudových službách na stránkách www.zonercloud.cz.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější