Fotografická soutěž pro zákazníky Zoner Press

20. června 2013

Možná to víte, možná to nevíte, ale před pár dny (v sobotu 15. 6.) proběhl 1. Brněnský FotoMaraton. Jednalo se o fotografickou soutěž určenou pro širokou veřejnost, amatéry i profesionály… prostě pro všechny, kdo rádi fotografují. Úkolem této soutěže bylo během pěti hodin vyfotografovat sérii snímků na zadaná témata, která byla vyhlášena při zahájení. Shrnutí akce, výherce a samozřejmě i vítězné fotky naleznete na serveru knihyfoto.cz.

Brněnské vydavatelství Zoner Press se v souvislosti s touto akcí rozhodlo uspořádat podobnou soutěž i pro své zákazníky. Úkol pro zájemce je jasný – zvládli byste nafotit zadaná témata (NOHY, KONTRAST, DOMOV, VLNY, DIALOG) stejně dobře jako účastníci 1. Brněnského FotoMaratonu? Téma si můžete zvolit sami. Hodnotí se fotografie z každé kategorie. Vítězové si mohou vybrat libovolnou knihu z produkce vydavatelství Zoner Press.

Další informace o této soutěži naleznete na stránkách vydavatelství zonerpress.cz.

Štítky: Zprávičky

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

1 komentář

  1. Fotografická soutěž pro zákazníky Zoner Press | Dobré zprávy

    Zář 28, 2013 v 6:50

    […] která byla vyhlášena při zahájení. Shrnutí […]Interval.cz Post navigation← Mylné představy o responzivním designuWordPress tip: jak vyjmout […]

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *