Jaký bude Interval?

3. ledna 2002

V anketě na hlavní stránce můžete říci, co vám v Intervalu nejvíce chybí. Děkujeme za vaše názory. Ty nejpodnětnější jsme vybrali, abych vám na ně za redakci časopisu odpověděl.

michaelsoft@seznam.cz: Hlavně design.

Nová podoba Intervalu se již připravuje. Chceme, aby byla o něco volnější a přehlednější, než ta současná. Základem by měla být bílá a modrá barva. Vyřadíme přebytečné rámečky, kterými se to nyní na hlavní stránce jen hemží. Neměli byste se také ztrácet v množství rubrik, které na Intervalu jsou. Na druhé straně byste měli rychle najít to, co potřebujete.

sick.boy@post.cz: Chybí mi více článků za jeden den.

Také mi to chybí. Prozatím jsme zvýšili počet článků vydávaných týdně, protože vycházíme i přes víkend. Postupně ale budeme zvyšovat i počet článků v jeden den. Zvýšení počtu by mělo přijít současně s novým designem. Ten by se měl objevit nejpozději v únoru, ale doufám, že to bude už v lednu. Články během dne by měly být na různá témata – těmi základními budou ty, co už znáte – tvorba webu, webová grafika a e-business.

volt@zl.cz: Uvítal bych spíše odborné články místo návodů pro začátečníky.

Snažíme se pokrýt co nejširší skupinu čtenářů. Návody na Intervalu nehledají jenom odborníci, ale i začátečníci. Vycházíme z předpokladu, že každý odborník může být začátečníkem v oblasti, které se nevěnuje. Interval by měl pokrýt vše, co souvisí s webem, resp. s jeho tvorbou. Díky Intervalu byste si měli umět vytvořit a obohatit svoje internetové stránky, vylepšit jejich vzhled pomocí grafiky a nakonec byste měli vědět, jak s pomocí svých stránek vydělávat. Nemám na mysli jen internetové obchody, ale i stránky se službami a s informacemi. Chceme vám dát základní know-how, které budete moci rozvíjet. Proto jsme rádi za každý nápad, který pošlete na adresu redakce@interval.cz

i.gelatka@worldonline.cz: Jsem spokojen, snad jen více článků věnujících se PHP (zajímavé „recepty“). Jen tak na okraj, Interval je moje domovská stránka.

Děkujeme za vaši přízeň. Jak jsem již říkal, snažíme se zpracovávat všechny vaše nápady a podněty. Každý chcete to, co vás zajímá (CSS, Flash, PHP, C++, JavaScript, SQL ad.). My se snažíme hledat kompromis a připravit vám tak rozmanitý jídelníček, abyste s ním byli spokojeni. Na druhé straně nechceme servírovat to, co vám nechutná.

chief@pobox.sk: Chybí mi konkrétní tipy pro začátečníky. Hlavně HTML, JavaScript a PHP, popřípadě nějaká „poradna“.

Na začátečníky v daných oblastech pamatujeme také. Na Intervalu by se pro vás měly objevit zajímavé slabikáře, pomocí nichž budete umět vytvářet web s daným nástrojem. Jako poradna slouží e-mailová HELP konference. Způsob přihlášení a odhlášení najdete zde.

Vedle již zmíněných tří hlavních rubrik vám chceme nabídnout jakousi knihovnu, kde najdete recenze na odbornou literaturu, slovník, zmíněné slabikáře apod. Chtěli bychom také rozšířit Download tak, aby byl pro vás zajímavější a přitažlivý.

Navíc chystáme nové služby, které je předčasné konkretizovat. Věřím, že se vám budou hodit a budete s nimi spokojeni. Děkuji za vaši přízeň a těším se nad stránkami Intervalu na počtenou.

Starší komentáře ke článku

Pokud máte zájem o starší komentáře k tomuto článku, naleznete je zde.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *