Nové domény pro váš e-Shop

15. července 2021

Online prodej je stále rostoucí oblastí obchodu. Ať už jde o prodej elektroniky, oblečení, bot, knih nebo jiného zboží, dá se s jistotou říci, že se obchodování stále více stěhuje na internet. Epidemie COVID-19 a s ní související lockdowny po celém světě přinutily k přesunu do online světa ještě větší množství obchodníků. Někteří z nich si předtím ani nepohrávali s myšlenkou prodávat online.

Stoupla tak i potřeba registrovat pro svůj e-shop doménu s trefným názvem, který přiláká zákazníka. Zvýšila se také potřeba mít pro běh internetové prodejny kvalitní engine, který uvede online prodej v život a zjednoduší související činnosti – komunikaci, fakturaci, marketing a propagaci.

Nové generické domény zde obzvláště vybízejí k registraci koncovek, ze kterých je uživateli internetu na první dobrou jasné o co jde.

V nabídce CZECHIA.com máme tyto nepřehlédnutelné domény vhodné pro e-shop.:

  • SHOP
  • STORE
  • SALE
  • DEALS
  • SHOPPING
  • ONLINE

Tyto domény lze registrovat a okamžitě použít pro prezentaci vašeho online obchodu. Navíc se snadno odlišíte od konkurence. Pomůže vám to i prezentovat vícejazyčný obchod na jedné doméně, bez nutnosti nákupu množství národních domén, které třeba již nejsou pro váš název e-shopu v dané zemi volné.

Motor pro Váš e-shop

Pokud jste ještě neuvažovali nad softwarem, na kterém provozovat váš e-shop, pak vám můžeme doporučit nový InShop 5.0.1 od ZONER software, který je revolučním systémem a nabízí rychlé načítání webu, podporu neomezeného množství produktů a propojení s účetními systémy. Navíc pro co nejpohodlnější a nejsnadnější práci s vaším e-shopem má hned dva administrační nástroje, díky kterým zvládne vytvořit a spravovat e-shop i úplný laik. A samozřejmě podporuje vícejazyčné e-shopové řešení, celou řadu marketingových nástrojů a nabízí i individuální přístup podpory, která vám na míru upraví prakticky cokoliv.

Předchozí článek Režim obnovení ve Wordpressu
Další článek 84x rychlejší WordPress

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *