Pozvánka na FOTOden 9. 2. 2013 – portrét a pohyb (Brno)

11. ledna 2013

Vydavatelství Zoner Press pro vás připravilo již druhý Zoner FOTOden, tentokrát v Brně. Druhé setkání fotografů proběhne 9. února 2013 v prostorách Střední školy informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, Čichnova, Brno. Den plný fotografování, teorie a praxe, přednášek, workshopů i neformálních setkání je určen všem zájemcům o fotografii bez ohledu na úroveň jejich znalostí nebo techniku, kterou používají.

Chci se dozvědět více

Přednášky a workshopy povedou významní čeští fotografové (Jiří Koliš, Pavel Mára, Kamil Rodinger, Robert Vano) a program doplní představení produkce významných firem.

Zoner FOTOden

V průběhu celého dne budete mít možnost navštívit prezentaci známého programu Zoner Photo Studio a konzultovat zde pracovní postupy. Na volné ploše pro vás bude připravena prezentace fotografické techniky firmy Nikon a PhotonEurope. Nebude ani chybět možnost si vytisknout zdarma jednu fotografii na kvalitní fotografické tiskárně. Všechny přednášky a doprovodný program (celodenní prezentace) můžete navštívit v rámci základního vstupného. Každý platící účastník dostane u prezence malý dárek!

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *