Tiscali Media posiluje top management

18. října 2010

Praha, 18. října 2010 – tisková zpráva. Společnost TISCALI MEDIA, a.s., provozovatel portálu Tiscali.cz, posiluje tým. Novým obchodním ředitelem se stal David Martinásek, ředitelem pro strategie a obsah Daniel Dočekal, produktovým ředitelem Ondřej Průša a finančním ředitelem Štěpán Kafka.

Výrazné posílení top managementu Tiscali Media od října tohoto roku klade důraz na posílení obchodního týmu a možností, které portfolio webů a služeb provozovaných Tiscali Media nabízí inzerentům i uživatelům. Odpovídá tomu i nově samostatně obsazená pozice produktového ředitele, který bude zároveň mít na starost vývoj nových služeb.

„Tiscali Media, tak jak ho znáte z loňského roku, dokázalo rozšířit výrazně nabídku služeb uživatelům i inzerentům,“ říká Jan Václav Čep, výkonný ředitel Tiscali Media. „Aby mohlo dále růst a nabízet nové služby a obsah, je nutné odpovídajícím způsobem posílit management,“ dodává.

Novým obchodním ředitelem se stal David Martinásek. Do Tiscali Media přináší dlouholetou zkušenost s reklamními a mediálními agenturami, zejména z dřívější pozice výkonného ředitele Beyond Interactive Prague a ředitele pro nové příležitosti a strategie u společnosti Mediacom.

Novým produktovým ředitelem, který bude zároveň řídit vývojové a provozní oddělení, se stal Ondřej Průša, dlouholetý redaktor a šéfredaktor časopisu Level či vydavatel časopisu o mobilní zábavě Playmobil. Ondřej Průša doposud působil jako provozní a produktový ředitel I3 CZ a podílel se výrazně i na spuštění největší aukce s placeným příhozem www.Bonus.cz.

Zejména o obsahové služby Tiscali Média se od října bude starat Daniel Dočekal. Přináší dlouholeté zkušenosti s tvorbou obsahu na Internetu, marketingem, reklamou, sociálními sítěmi či technologiemi. Z pozice ředitele pro strategie se bude výrazně podílet na rozvoji nových služeb Tiscali Media. Daniel Dočekal patří k zakladatelům českého Internetu (Svět Namodro) a výrazně uplatní i zkušenosti šéfredaktora iHNed.cz či DigiWeb.cz a předchozí působení pro českou pobočku Proximity Worldwide či český Ringier, a.s.

Finanční ředitel Štěpán Kafka má dlouholeté zkušenosti z pozice finančního ředitele české pobočky mediálního domu Lagardere a pro Tiscali Media přináší potřebné zkušenosti ze světa nadnárodních korporací.

O Tiscali Media, a.s.

TISCALI MEDIA, a.s. je provozovatelem portálu Tiscali.cz, který je významným hráčem českého internetového trhu s širokým spektrem služeb a dlouholetou tradicí. Do jeho portfolia patří zejména servery Dokina.cz, Games.cz, Bonus.cz, Osobnosti.cz, HudebniSkupiny.cz, Doktorka.cz, SportStream.cz či NasePenize.cz. V České republice osloví měsíčně až 1,6 milionu unikátních uživatelů (RU, NetMonitor).

Kontakt pro média:

Daniel Dočekal
+420-776-786-118
Daniel.docekal@tiscalimedia.cz.

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *