Webhosting CZECHIA.COM nabízí v létě 1+1 službu zdarma

26. června 2009

CZECHIA.COM, poskytovatel webhostingových služeb a registrace domén, nabízí zákazníkům v období letních prázdnin skvělou příležitost pro získání 1+1 webhostingové služby zdarma.

Ke každé nové objednávce webhostingového programu získají všichni zákazníci stejnou službu zcela zdarma. Mohou tak například získat 2 moderní programy Linux PHP5 nebo dotNET za cenu jednoho.

Akci 1+1 lze použít i na program pro jednoduchou tvorbu firemních stránek – http://www.WeboveStrankySnadno.cz. Tuto nabídku mohou využít živnostníci nebo firmy, které chtějí prezentovat svoje výrobky či služby na internetu.

Zákaznický bonus je možné věnovat někomu blízkému, který tak zdarma získá až rok profesionálního webhostingu. Všechny podmínky akce jsou uvedeny na adrese www.czechia.com.

O společnosti ZONER software, a.s.

Společnost ZONER software, a.s. (www.zoner.eu), je největší český producent softwaru v oblasti digitální fotografie, grafiky, multimédií a významný poskytovatel internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí.
Společnost provozuje své služby pod značkami Czechia (www.czechia.com), Zoner inShop (www.inshop.cz), regZone (www.regzone.cz), Zoner Photo Studio (www.zoner.cz), Certifikační autorita Czechia (www.caczechia.cz), Interval.cz (http://interval.cz) a Zoner Press (www.zonerpress.cz). ZONER software patří mezi největší poskytovatele webhostingu v České republice, je akreditovaným registrátorem domén CZ a EU a v oblasti elektronické komerce je lídrem domácího trhu.

Kontaktní informace:

Martina Kubíková, marketingový manažer
e-mail: martina.kubikova@zoner.cz
tel.: +420 543 257 244

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *