Zoner INSHOP4 představuje automatické rozesílání SMS

8. června 2009

Společnost Zoner software, a.s., oddělení INSHOP, svým klientům pomáhá zvyšovat kvalitu jejich služeb. Jednou z novinek, kterou uživatelé Zoner INSHOP4 dostávají do rukou, je automatické rozesílání SMS zpráv. Tento efektivní nástroj umožňuje okamžitě informovat zákazníka eshopu o přijetí objednávky či její expedici.

Odesílejte jednoduše

Pokud při registraci či objednávce zákazník zadá své číslo mobilního telefonu, bude SMS zprávy dostávat automaticky. O vše ostatní už se postará aplikace INSHOP4. Odeslání SMS zprávy zákazníkovi eshopu se synchronizuje s odesíláním e-mailu o každé změně stavu objednávky. Zákazník může tedy stav objednávky sledovat zároveň na více platformách. Automatické rozesílání SMS reaguje na každou ze 7 možných změn stavu objednávky. Provozovatel INSHOPu může odeslat až 7 SMS pro jednu konkrétní objednávku.

Variabilita rozesílání

  • veškerá nastavení potřebná k zprovoznění odesílání SMS zákazníkům jsou dostupná v Zoner INSHOP4 Manažeru
  • Nastavit texty SMS zprávy lze v Sms-OrderStateChange.ascx.
  • Klient si volí vlastní podmínky plateb za SMS a jejich cenu.
  • Samozřejmostí je možnost nastavení různých SMS brán pro odesílání zpráv.
  • Nastavení SMS brány se provádí nastavením jména a hesla v XML konfiguračním souboru (v současné době funguje pro Zoner a Dreamcom).

Jak vypadá SMS, kterou si zákazník přečte?

Vážený zákazníku, Vaši objednávku číslo 1423/2009 z eshopu SpokojenyPes.cz jsme dnes odeslali. Doručena Vám bude následující pracovní den. V případě nedoručení nás prosím kontaktujte. Děkujeme za vaši důvěru. Soňa Fialková, SpokojenyPes.cz

Automatické rozesílání SMS zpráv využívá SpokojenyPes.cz

Obchod pro chovatele SpokojenyPes.cz je jednou z největších firem ve svém oboru. Zaměřuje se na veškerý sortiment zboží pro potřeby chovatelů domácích mazlíčků.

„Zákazníci si eshop SpokojenyPes.cz za několik let existence oblíbili hlavně díky solidnosti, rychlosti a nadstandardním službám, mezi něž patří například i informování o stavu zásilky formou SMS zpráv,“ říká Ing. Soňa Fialková, majitelka obchodu SpokojenyPes.cz.

Rychlé odkazy:

O společnosti ZONER software, a.s.

Společnost ZONER software, a.s. (http://www.zoner.eu), je největší český producent softwaru v oblasti digitální fotografie, grafiky, multimédií a významný poskytovatel internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí. Společnost provozuje své služby pod značkami Czechia (www.czechia.com), Zoner inShop (www.inshop.cz), regZone (www.regzone.cz), Zoner Photo Studio (www.zoner.cz), Certifikační autorita Czechia (www.caczechia.cz), Interval.cz (http://interval.cz) a Zoner Press (www.zonerpress.cz). ZONER software patří mezi největší poskytovatele webhostingu v České republice, je akreditovaným registrátorem domén CZ a EU a v oblasti elektronické komerce je lídrem domácího trhu.

Kontaktní informace: Tomáš Dudek, manažer oddělení INSHOP, tel.: +420 537 021 621,
e-mail: tomas.dudek@zoner.cz, www.zoner-inshop.cz

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

2 komentářů

  1. martin

    Čvn 18, 2009 v 17:47

    Bez urážky, ale tohle není nic převratného tuto funkci máme již 6 měsíců.

    Odpovědět
  2. petr

    Dub 28, 2011 v 20:41

    To se mi libi. Jen podpora sms bran je dost chuda :-( My vyuzivame pro marketing pomerne rozsireny SMSsender (http:// http://www.smssender.cz ). Bude jej INshop podporovat ? Jejich API uz pouzivame v jinem systemu a je vcelku jednoduse nasaditelne.

    Diky Petr

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *