ZONER spustil nový web s nejširší nabídkou SSL certifikátů

6. září 2012

(Brno, 6. 9. 2012) Společnost ZONER software, největší prodejce SSL certifikátů v ČR a SR, dnes spustila webové stránky www.sslmarket.cz s nejširší nabídkou SSL certifikátů na českém trhu.

Společnost ZONER software dnes spustila nový web s přehlednou nabídkou SSL certifikátů od největších a celosvětově uznávaných certifikačních autorit. Nový produkční web navazuje na únorové spuštění zcela nové administrace pro komfortní správu SSL certifikátů.

Petr Komárek, ředitel internetové divize společnosti ZONER software, k tomu dodává: „Hlavním cílem je nabídnout všem zákazníkům přehledné informace o SSL certifikátech, jejich typech, a také o certifikačních autoritách. Zároveň chceme našim zákazníkům dále nabízet kompletní servis pro správu certifikátů za výhodné ceny.“

Široká nabídka SSL certifikátů na webu www.sslmarket.cz umožňuje výběr vhodného certifikátu pro malé i velké webové projekty. Samozřejmostí jsou levnější ceny než u samotných certifikačních autorit, fakturace v Kč, platba on-line kartou a profesionální zákaznický servis. Díky přímému napojení na certifikační autority mohou zákaznici nasadit SSL certifikát na svůj server již 5 minut od objednání.

Společnost ZONER software je dlouhodobě největším prodejcem SSL certifikátů v České a Slovenské republice a zároveň dlouhodobým partnerem celosvětově uznávaných certifikačních autorit, spadajících pod značku Symantec. Pro své zákazníky již zprostředkovala vystavení několika tisíc SSL certifikátů. Nabízí důvěryhodné SSL certifikáty Thawte, Symantec, GeoTrust a RapidSSL, které spadají do rodiny certifikátů od společnosti Symantec (www.symantec.com), leadera v oblasti internetového zabezpečení.

Kompletní přehled SSL certifikátů naleznete na stránkách https://www.sslmarket.cz.

Kontaktní informace:

Martina Kubíková, marketingová manažerka
e-mail: martina.kubikova@zoner.cz
tel.: +420 543 257 244

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *