Fotogalerie a www stránky zdarma na vlastní doméně

13. června 2011

Ochutnejte službu, která nabízí vlastní www stránky, fotogalerie, desítky barevných šablon i elektronický obchod zcela zdarma. Navíc s e-mailem ke každé doméně.

Pokud jste ještě neslyšeli o službě inPage, jedná se o systém pro snadné vytvoření hezkých webových stránek, který dnes využívá přes 2 000 uživatelů. Produkt nabízí brněnská společnost ZONER software a jeho součástí je i e-shopový modul, díky kterému může každý během chvíle vyzkoušet prodej zboží na internetu.

inPage Mini – základ pro každou doménu

Žhavou novinkou letošního jara je nová varianta inPage Mini, kterou si může každý zákazník zřídit zdarma na doméně a nastartovat svoji prezentaci na internetu. Novou službu využije prakticky každý. Od rodin s osobními stránkami, pro které je hlavním lákadlem fotogalerie, až po živnostníky, kteří dosud nemají žádnou prezentaci a postačí jim několik stránek s informacemi o službách a kontaktní formulář. Na své si přijdou i tvůrci tzv. MFA stránek, pro které je vytvoření nového webu otázkou 5 minut.

Jednoduché zřízení na vlastní doméně

Novou službu si bezplatně může zřídit každý zákazník, který má svoji doménu pod správou webhostingu CZECHIA.COM. Po přihlášení do administrace si jednoduše u domény zvolí novou službu, vybere si program inPage Mini a potvrdí objednávku. Do pár minut obdrží e-mail o zřízení služby a může se vrhnout do tvorby nového webu.

inPage Mini nabízí:

  • webové stránky na vlastní doméně,
  • e-mail,
  • fotogalerii,
  • barevné šablony vzhledů,
  • kontaktní formulář,
  • vyzkoušení e-shopu,
  • zřízení na více než 100 druzích světových domén,
  • 100% zdarma.

Netroufáte si na nový web? Pomůže vám Průvodce

Pokud se stále domníváte, že si své stránky nejste schopni sami vytvořit, nabízí inPage průvodce vytvořením webu. Ten pomůže v jednoduchých krocích vytvořit web a vy se tak můžete během několika minut pyšnit zcela novými stránkami.

Pokud se chcete o inPage Mini dozvědět více, přečtěte si info na našich stránkách zde, nebo si rovnou objednejte nějakou doménu. Můžete také bez problému převést svoje domény od jiných poskytovatelů. Rádi Vám s čímkoli poradíme na naší nonstop zákaznické podpoře 603 196 637.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *