Interzen 2007 – čtenářské hlasování

5. června 2007

V druhém ročníku soutěže Interzen jsme se pokusili dát prostor i vám, našim čtenářům. Měli jste možnost hlasovat o tom, který z projektů v soutěži se vám líbí nejvíce. Letos jsme se rozhodli dát vám opět šanci.

Od roku 2004 uplynul dlouhý čas a svět se zase trochu zdokonalil. V Interzenu 2004 jste měli možnost hlasovat prostřednictvím e-mailu, což bylo zdlouhavé a nečekaně problematické. Letos je zde mnohem jednodušší metoda – hlasování prostřednictvím SMS.

Čtenářské hlasování probíhá do 10. června 2007 (10. 6. 2007). Stačí, když na telefonní číslo 9000910 zašlete zprávu ve tvaru „WEB INTERZEN XY“ (bez uvozovek!), kde místo „XY“ vepíšete číslo projektu, pro nějž hlasujete. Čísla projektů, které prošly výběrovým předkolem a kvalifikovaly se pro účast v soutěži, naleznete na stránce Interzen 2007 – čtenářské hlasování.

Poznámka: V diskusi k tomuto sdělení se vyskytly obavy ze snadné zmanipulovatelnosti hlasování. Pokud tyto obavy sdílíte, znemožňete jejich naplnění – přispějte aktivně k tomu, aby hlasovalo co nejvíce lidí. Čím více lidí pošle svůj hlas, tím těžší (a dražší) bude mít případný manipulátor práci!

Starší komentáře ke článku

Pokud máte zájem o starší komentáře k tomuto článku, naleznete je zde.

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *