Soutěž o vstup zdarma na konferenci WebCamp’08

20. března 2008

Pokud vás zajímá vývoj v PHP nebo budoucnost HTML, chtěli byste vidět, jak se používá Silverlight a nebo jak funguje čtečka webových stránek JAWS, neměla by vaší pozornosti ujít konference WebCamp’08!

Dvoudenní webdevelopersko-webdesignérská konference WebCamp’08 proběhne již 27. a 28. 3. 2008, v kongresovém sále Masarykovy koleje ČVUT v Praze Dejvicích. Přednášet bude řada zajímavých osobností českého internetu, nebude ale chybět ani zahraniční host. Stále ještě se můžete registrovat na webu konference, máte však také možnost získat vstup na oba dny zdarma, pokud se zúčastníte naší minisoutěže.

1. Volný vstup pro sebe a pro svého přítele či přítelkyni získá ten, kdo nejrychleji po zveřejnění informací o této soutěži umístí na svůj blog, osobní či firemní stránky informaci o pořádání konference s odkazem na stránky konference a informuje o tom prostřednictvím e-mailu redakce@interval.cz naši redakci.

Tato část soutěže končí příchodem prvního relevantního e-mailu na naši adresu.

2. Volný vstup pro sebe a pro svého přítele či přítelkyni získá také ten, kdo po zveřejnění informací o této soutěži umístí na svůj blog, osobní či firemní stránky nejvtipnější či nejoriginálnější informaci o pořádání konference s odkazem na stránky konference a informuje o tom prostřednictvím e-mailu redakce@interval.cz naši redakci.

Tato část soutěže končí příchodem posledního relevantního e-mailu dne 25. 3. 2008 na naši adresu.

Přejeme hodně štěstí a na viděnou na konferenci WebCamp’08!

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *