Velikonoční soutěž o knihu nakladatelství Zoner Press (2009)

10. dubna 2009

Velikonocemi začíná opravdové jaro – nastal čas odložit zimní výbavu a teplé kabáty do skříně. Chodíte rádi do přírody? Fotíte kytky, motýlky, rozkvétající stromy nebo cokoliv v přírodě? Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press jsme pro vás připravili jednoduchou soutěž, ve které může vyhrát každý.

Soutěž probíhá od 10.4.2009 do 13.4.2009, 23:59 hod. Vyhrát může každý, kdo v tomto termínu zašle e-mail se správnou odpovědí na níže uvedenou soutěžní otázku. Z došlých e-mailů se správnou odpovědí budou vylosováni tři výherci!

Pokud správně zodpovíte-li na následující otázku, můžete vyhrát publikaci Naučte se fotografovat dobře makro a detail vydanou nakladatelstvím Zoner Press:

Autorem knihy Naučte se fotografovat dobře makro a detail je:

a) Rus
b) Čech
c) Angličan
d) Slovák

Své odpovědi zasílejte na adresu velikonocni-soutez@interval.cz. Do předmětu e-mailu uveďte heslo „Velikonocni soutez“ (bez uvozovek). Odpověď pak uveďte do těla dopisu.

Výsledky soutěže

Správná odpověď byla pochopitelně za c) Angličan.

Z došlých odpovědí jsme vylosovali tři výherce a publikaci Naučte se fotografovat dobře makro a detail získávají Ivona Darebníková ze Strážnice, Miloslav Ondilla z Olomouce a Aleš Staňko z Paskova. Blahopřejeme!

Štítky: Články

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *