InPage poskytujeme již 9 let. Podívejte se, jak se změnila

5. května 2016

I tento měsíc jsme pro vás připravili jeden z našich článků, prostřednictvím kterých si připomínáme služby a jejich vývoj během 20 let působení CZECHIA.COM na trhu. Čemu se bude věnovat náš další příspěvek? Tentokrát se podíváme, jak šel čas s inPage.

V průběhu 20 let prošly vývojem nejen služby od CZECHIA.COM, ale i samotná síť internet. Naše portfolio jsme neustále rozšiřovali, a tak v roce 2007 vznikla i služba inPage pro tvorbu a správu webových stránek. Naším cílem bylo vytvořit nástroj pro firmy a živnostníky, kteří ještě nemají své stránky a hledají jednoduché a rychlé řešení pro svou internetovou prezentaci.

Webhosting a stránky jednoduše  

V roce 2008 jsme spustili web s nabídkou služby inPage a katalogem webových stránek, které jsou na ní založeny. Již od začátku jste si mohli zvolit ze tří různých programů Start, Standard a Premium. Součástí služeb Standard a Premium byly jak vlastní doména CZ, EU, COM, NET či INFO, tak webhosting a samozřejmě elektronická pošta. Pro ty, kdo si chtěli inPage nejdříve vyzkoušet, byla k dispozici i plná demoverze.

Stránky si bylo možné vytvořit během několika minut. Systém inPage již v roce 2008 nabízel jednoduchou úpravu vzhledu, pohodlné přidávání příspěvků, snadnou správu uživatelů a rozdělování práv, množství doplňků již v základní verzi (ankety, komentáře), přehled o čtenářích a možnost tvorby vlastního designu.

Blog – rady, tipy a návody na jednom místě

V roce 2008 jsme zveřejnili také blog inPage, který pravidelně informoval, a dodnes informuje, uživatele o novinkách, změnách, tipech a návodech, jak v systému pracovat. Proč blog vznikl? Hlavním důvodem bylo sdílení informací o inPage s našimi zákazníky. Chtěli jsme, aby byli nejen informováni o všech novinkách, ale aby nám mohli dát nové podněty a zpětnou vazbu pro další zlepšení.

InPage a nová administrace i web

V roce 2010 jsme přepracovali do nového stylu administraci správy webových stránek inPage a novou verzi jsme spustili během léta. Součástí bylo mnoho nových funkcí, o které byla administrace doplněna. Jednalo se například o rozdělení formulářů na podkategorie, řazení pomocí tažení myši, hromadný upload souborů, vlastní CSS styl a další funkce. V tento rok jsme měli ještě jeden důvod k oslavě. Jaký? Došlo k tisícímu zaregistrování služby inPage na doméně 2. řádu.

InPage si postupně získávala stále více příznivců. V roce 2013 pak došlo i k redesignu webu inPage, který byl původně hlavně katalogem stránek běžících na tomto systému. Web se ale začal více zaměřovat na službu samotnou, a proto bylo nutné mu dát nový a moderní vzhled.

inpage-old_to_new

InPage v roce 2016

Již 9 let si můžete vytvářet webové stránky či e-shop prostřednictvím inPage. Poskytujeme zákazníkům kompletní servis s doménou, webhostingem, e-shopem a e-mailem v jednom balíčku. V základní variantě inPage Mini nabízíme i web zdarma. Ostatní komerční varianty inPage StartinPage Standard a inPage Premium obsahují řadu pokročilejších rozšíření pro profesionální www stránky či e-shop.

3 revoluční novinky

Navíc jsme v roce 2016 pro zákazníky inPage připravili několik revolučních novinek.  Od 1. dubna 2016 běží všechny inPage na novém a rychlejším protokolu HTTP/2, se kterým je spojeno i snadnější používání šifrovaného přenosu dat. Další skvělou novinkou je aktivace SSL certifikátu Basic DV, který jsme bezplatně poskytli všem zákazníkům inPage, a profesionálně jsme jejich weby přesměrovali na zabezpečený HTTPS protokol. Stávající i nové inPage poběží díky SSL certifikátu Basic DV na protokolu HTTPS.

A ještě nekončíme. Poslední velkou novinkou je i nová administrace systému inPage, která ještě více usnadní tvorbu a správu webu. Je vytvořena v přehledném, moderním a hlavně responzivním designu. Takže se administrační rozhraní přizpůsobí zařízení, ze kterého se do něj přihlásíte.

Neváhejte a vyzkoušejte si jeden z programů inPage i se všemi výhodami. Pokud si objednáte program STANDARD nebo PREMIUM do 31. 5. 2016, získáte 50% slevu.

 

 

Štítky: retroserial

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *