Vyhrajte zájezd na zápas Česko–Španělsko s CZECHIA.COM

3. února 2016

CZECHIA.COM slaví 20 let poskytování profesionálního webhostingu a připravila pro vás speciální akci. Sbírejte body za registrace EU domén a vyhrajte zájezd na Česko–Španělsko.
Akci pro vás CZECHIA.COM přichystala ve spolupráci se sdružením EURid a cestovní kanceláří FotbalTour.cz. Co můžete vyhrát? Zájezd pro dvě osoby na fotbalový zápas do Francie a mnoho dalších hodnotných cen.

vyhrajte zájezd na Česko-Španělsko s CZECHIA.COM

Zapojte se a vyrazte na zápas s EU doménou

Třeba to budete právě vy, kdo uvidí zápas Česko–Španělsko naživo. Dopřejte si pořádný fotbalový zážitek a sledujte utkání velkých fotbalových hvězd přímo v Toulouse. Jak se do soutěže zapojíte?

Zaregistrujte si novou nebo prodlužte stávající EU doménu v období od 1. 2. do 31. 3. 2016 na CZECHIA.COM a automaticky se zařadíte do naší soutěže.CZECHIA.COM patří k předním poskytovatelům webhostingových služeb a nabízí přes 400 celosvětových doménových koncovek. V tomto období si evropskou doménu zaregistrujete za výhodnou cenu 99 Kč bez DPH.

Při registraci či prodloužení získáte první body, které můžete dále navyšovat. Body navíc dostanete i za aktivaci našich profesionálních hostingových služeb. První dva soutěžící s nejvyšším počtem nasbíraných bodů pak odměníme zájezdem pro 2 osoby na utkání Česko–Španělsko.

Hlavní ceny: dva zájezdy pro 2 osoby na Česko–Španělsko

Dva nejúspěšnější z vás vyhrají zájezd pro dvě osoby na utkání Česko–Španělsko v termínu od 11. do 14. 6. 2016. Pojede se z Prahy do francouzského města Toulouse. Odjezd z Prahy se uskuteční v sobotu 11. 6. ve večerních hodinách. V ceně zájezdu je i ubytování. Ve volném čase pak můžete vyrazit na prohlídku města.

Chcete vidět na vlastní oči největší hvězdy světového fotbalu? Stačí si zaregistrovat EU domény u CZECHIA.COM.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější