Konference o online marketingu, na kterých byste neměli chybět

6. června 2016

Zajímají vás informace a trendy v oblasti online marketingu a souvisejících oborů? Navštivte některou z konferencí či akcí zabývající se těmito tématy. Setkáte se s lidmi z oboru, dozvíte se spoustu nového od přednášejících a zúčastníte se zajímavých workshopů. Podívejte se na přehled několika vybraných akcí, kam stále můžete vyrazit.

CopyCamp (8. 6. 2016, PRAHA)

Další specializovaný barcamp, tentokrát určený především všem psavcům, copywriterům a online marketérům, proběhne 8. června v Praze. Podtitulem již šestého ročníku je Copy pod mikroskopy. Organizátoři slibují přednášky na téma propojení copywritingu s dalšími žánry a dávky inspirace i motivace. Na účastníky čeká 9 přednášek a 1 improvizačně-kreativní workshop. Cena vstupu je 990 Kč (bez DPH), pro studenty pak 594 Kč (bez DPH).

Více informací o programu a CopyCampu na: www.copycamp.cz

SEO RESTART 2016 (10. 6. 2016, PRAHA)

Konference pro všechny nadšence online marketingu se uskuteční 10. 6. v Praze. Součástí programu budou přednášky, případové studie i ukázky konkrétních postupů. Vstupenku na akci si od 10. května koupíte za 2 400 Kč (bez DPH) a od 1. června za 2 900 Kč bez DPH.

Více informací k programu i akci na: www.seorestart.cz

ECF – E-commerce forum (9. 10. 6. 2016, BRNO)

Již 9. ročník netradiční konference nejen pro všechny eshopaře a marketéry se uskuteční 9. a 10. června v Brně. Program je nabitý přednáškami i pracovními dílnami, kde získáte praktické rady přímo od mentorů. Cena vstupu je do 25. 5. v hodnotě 3 900 Kč (bez DPH). Od 26. 5. zaplatíte za vstup již 4 900 Kč (bez DPH).

Program a více informací najdete na: www.ecommerceforum.cz

WEB EXPO (23. 24. 9. 2016, PRAHA)

Chystá se další ročník WebExpo. Jedná se o multioborovou konferenci o webu, která se koná v Praze 23. a 24. září 2016. Vstupenku si můžete koupit již teď. Do konce května je za cenu 3 600 Kč (bez DPH). S blížícím se termínem konference se cena za vstupenky bude zvyšovat.

Informace o akci můžete sledovat na: www.webexpo.net/praha2016/

MARKETING FESTIVAL (20. 22. 10. 2016, OSTRAVA)

V říjnu se uskuteční velká akce pro všechny, kteří se zajímají o online marketing. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečná témata i obsah. Součástí programu bude 16 přednášek od renomovaných odborníků, 10 případových studií, které zatím nikde nebyly prezentovány, a 30 praktických workshopů. V programu festivalu jsou naplánované i tematické meet-upy s významnými českými a zahraničními marketéry a chybět nebudou ani festivalové párty. Vstupenky je možné si objednat od 26. dubna. Prvních 500 návštěvníků získá vstupenku za 5 990 Kč (bez DPH), dalších 500 návštěvníků za 7 490 Kč (bez DPH) a posledních 500 návštěvníků za 8 990 Kč (bez DPH).

Více informací o akci i programu si přečtete na: www.marketingfestival.cz

Další zajímavé akce, které se zaměřují na e-commerci, UX, obsahový a online marketing, pořádá TUESDAY Business Network (nezávislá členská síť poskytující platformu pro setkávání a výměnu zkušeností technologických podnikatelů, IT odborníků a investorů).

Navštívit můžete například tyto odborné akce:

Content First (8. 6. 2016, PRAHA)

Konference, která se věnuje tématům obsahového marketingu. Účastníci zjistí, jak efektivně pracovat s obsahem napříč médii i formáty.

Více informací o programu je k dispozici na: www.tuesday.cz/akce/content-first-1/

E-Business Forum (22. 9. 2016, PRAHA)

Akce je zaměřena na trendy v e-komerci. Program zatím není zveřejněn. Informace o akci můžete sledovat na:  www.tuesday.cz/akce/e-business-forum-2016/  

Máte tipy na další akce, které jsme zde nezmínili? Napište nám je do komentářů. Příště na ně budeme pamatovat.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *