Nové domény opět přichází

3. února 2021

Nové generické domény ngTLDs vznikly před sedmi lety. S odstupem času lze říct, že se řada z nich získala pevné místo na internetu i v myslích uživatelů a jsou poměrně častou volbou při registraci nové domény. Na počátku nové domény v nabídce přibývaly po několika desítkách za měsíc, v posledních letech ale nárůst značně opadal.

Nyní se tato situace ovšem opět otáčí a v následujících měsících opět přivítáme několik nových generických TLD.

Nejpopulárnější nové TLD na Czechia.com

Nejpopulárnější nové generické domény v nabídce Czechia.com jsou bezpochyby domény ONLINE, které navíc dnes zakoupíte za akční cenu na 1. rok registrace.

Velkému zájmu se těší také domény SHOP a STORE, které jsou nejčastěji využívané pro internetové obchody. Vzhledem k tomu, že současná situace spojená s koronavirem vyžaduje spoustu opatření, řada prodejců se tak přesouvá právě na internet, kde prezentuje a nabízí své zboží.

Dále můžeme jmenovat třeba CLICK, CLOUD či BLOG. Tyto domény klienti obvykle využívají k prezentacím osobního charakteru, jako jsou třeba blogy, zápisníky, či prezentace zájmových činností.

Dorazí nové domény

V únoru započne General Availability fáze od domén BASKETBALL, která se bude hodit pro weby spojené se vším, co má něco společného s košíkovou.

V měsíci březnu na internet vstoupí domény spojené s péčí o vzhled a obdobnými službami. A to: BEAUTY, HAIR, MAKEUP či SKIN, ale také domény pro obecnější účel například: FORUM nebo doména QUEST.

Duben pak bude ve znamení důvěry a bude volně dostupná nová generická doména TRUST.

Pro konkrétní datum příchodu domén do General Availability, a pro jejich cenu a možnost registrace sledujte Novinky na Czechia.com.

Vlastní prezentace

Internet dokáže oslovit velké množství uživatelů. Je tedy více než žádoucí zde prezentovat své produkty či svá díla. Proto je dobré vystoupit z řady a sáhnout po netradičním názvu, který napomůže nejen k odlišení, ale také přesně definuje oblast zaměření takového webu.

ZONER software nabízí celou řadu produktů a služeb, které jsou velmi užitečné pro prezentaci libovolného oboru, produktů, dovedností či zájmů na internetu. Nejjednodušší je, se zeptat a nechat si vhodně poradit.

Celou nabídku doménových a webových služeb naleznete na Czechia.com, portálu s největší nabídkou domén a širokou paletou profesionálních webhostingových programů.

Mohlo by vás také zajímat

Nejnovější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *